px

Open Huis Heiloo

Open Huis Heiloo

De Bergamo in Heiloo is uitgevoerd als een klassieke notariswoning. De Bergamo is standaard al erg luxe uitgevoerd, maar deze woning doet er nog een schepje boven op met vele luxe details zoals gefigureerd glas, ingebouwde buitenverlichting en een roedeverdeling in de ramen. Wandel door het huis en doe inspiratie op voor uw droomhuis. Krijg een goed beeld van wat SelektHuis voor u kan betekenen en vraag onze adviseur het hemd van het lijf! Het gaat tenslotte wel om uw toekomst…

Duurzaam gebouwd

Dit droomhuis is gebouwd op traditionele wijze en voorzien van verschillende technieken waardoor ze gebruik kunnen maken van hernieuwbare energie. Met deze keuzes, hebben ze niet alleen gekozen voor hun eigen toekomst, maar voor die van ons allemaal!

De bewoners kozen o.a. voor:

  • Drievoudige beglazing
  • Luxe kunststof kozijnen
  • Zonnepanelen op gagaradak

Toekomst gericht

De klassieke woning heeft een ruime woonkamer met openslaande terrasdeuren en open keuken, wat een extra ruimtelijk gevoel geeft. Door de openslaande terrasdeuren haal je het buitengevoel makkelijk naar binnen, wat nog meer vrijheid geeft. De bewoners wilden een slaapkamer op de begane grond met aansluitend een badkamer. Daarnaast zijn er nog eens 3 slaapkamers op de bovenverdieping en een extra badkamer. De nok van het huis wordt uiteraard ook volop benut als vide.

De woning heeft de volgende specificaties:

  • Inhoud: 779 m3
  • Afmeting: basiswoning 13,15 x 8,95; dit is exclusief de aangebouwde garage

Wilt u ook uw droomhuis bouwen, meld u dan aan voor het Open Huis en begin met het uitzetten van uw plan!

aanmelden

 

Wat: Open Huis Heiloo

Waar: Kruipad 9

(let op: in Google Maps of oudere navigaties: gebruik De Omloop 22)

Wanneer: 1 maart

Hoe laat: 15.00-19.00 uur

 

 

Open Huis Heiloo van SelektHuis