px

Open Huis Laren

Open Huis Laren

Bekijk een prachtige Monte Viso in landelijke stijl in Laren! Wanneer u door het SelektHuis loopt, krijgt u meer gevoel bij de mate van afwerking en de mogelijkheden voor een indeling passend bij uw leefstijl. Het SelektTeam ziet u graag en kan veel vragen al voor u beantwoorden tijdens het Open Huis.

Van alle gemakken voorzien

Deze Monte Viso heeft niet alleen een prachtige landelijke uitstraling, welke uitnodigt tot complete ontspanning, maar is ook nog eens van alle gemakken voorzien! Met een ruime hal, een handige bijkeuken en een werkkamer op de begane grond, is de oppervlakte goed benut. De ruime woonkeuker krijgt extra lichtinval door een toegevoegde erker. Middels openslaande deuren krijgt u toegang tot de eveneens ruim opgezette woonkeuken met mogelijkheid voor een kookeiland.

De bewoners van dit droomhuis hebben gekozen voor o.a.:

  • Risaliet met stolpdak
  • Gemetselde schoorsteen
  • Verlenging van 1.35m1
  • Extra badkamer op bovenverdieping

Een plaatje

Wanneer u op de locatie komt aanrijden zult u het vast al zien. Met de prachtige afwerking van de gevel aan de buitenzijde, het rieten dak en de entree voorzien van een rietgedekte overkapping, steunend op 2 eiken kolommen, is deze woning echt een plaatje! Prachtige details zoals de hardhouten louvre-luiken en de luxe binnendeuren maken het helemaal af.

  • Inhoud hoofdgebouw: 872 m3
  • Afmetingen: 14,50m x 8,95 m


aanmelden

 

Wat: Open Huis Laren (NH)

Waar: Raboes 9

Wanneer: 7 september 2017

Hoe laat: 16.00-19.00 uur