px

Open Huis Nieuwkoop

Open Huis Nieuwkoop

Deze Monte Titano in Nieuwkoop opent binnenkort de deuren! Bekijk deze prachtige statige woning van dichtbij en wandel door de woonvertrekken. Hiermee krijgt u een goed beeld van SelektHuis en het afwerkingsniveau dat wij hanteren. Het SelektTeam is aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Wat: Open Huis Nieuwkoop

Waar: Simon van Capelweg 84 te Noorden

Wanneer: Dinsdag 27 maart

Hoe laat: 16.00 – 20.00 uur

Let op: Parkeren dichtbij de woning is niet mogelijk. Parkeren op het erf over de brug is verboden en de woning is gesitueerd aan een drukke weg, parkeren aan de waterkant is dus gevaarlijk. Er is eventueel mogelijkheid tot parkeren achter de COOP Supermarkt.

 

Dubbele bewoning

Benieuwd naar een woning die is ingericht voor dubbele bewoning? Dan is deze bezichtiging echt de moeite waard! De begane grond is ingericht met een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en bijkeuken. Aan de achterzijde is ruimte voor een prachtige veranda.

Wanneer we dan naar de 1ste verdieping gaan, is hier eigenlijk ook alles aanwezig om te kunnen leven. Namelijk een eigen ruime woonkamer met keuken, een bijkeuken, toilet en 2de slaapkamer. Op de zolder is er vervolgens nog ruimte voor een badkamer en nog eens 2 slaapkamers. Ideaal dus ook als mantelzorgwoning.

Naast deze bijzondere indeling, hebben de opdrachtgevers wat aanpassingen gedaan, om het echt tot hun droomhuis te maken:

  • Luxe metselwerk en voegen op kleur
  • 4 hoekpenanten
  • 2 poeren naast de voordeur
  • Extra terrasdeuren
  • Veranda
  • Dakraam badkamer

 

aanmelden