px

Open Huis Nijverdal

Open Huis Nijverdal

In Nijverdal hebben wij op een mooie zomerdag, de deuren open van een klassieke Arosa. U bent van harte welkom om langs te komen en door de woonvertrekken van deze prachtige woning te wandelen. U krijgt zo meer gevoel bij de grootte van de ruimtes en de flexibele indeling, waar SelektHuis voor staat. Het SelektTeam is aanwezig en kan al uw vragen beantwoorden!

Schijn bedriegt

De opdrachtgevers hebben gekozen voor details op het gebied van bijzondere metselwerkverbanden en 3 schijnschoorstenen. Hiermee krijgt het een typische klassieke uitstraling. Er is een dakkapel geplaatst met hellend pannendak. Zo is er meer lichtinval & wordt er meer ruimte gecreëerd. Op de bovenverdieping heeft 1 van de slaapkamers bovendien naar binnen draaiende deuren met sierlijk hekwerk. Op een mooie lente dag, kunnen deze open om de buitenlucht naar binnen te halen of om lekker in het zonnetje een boekje te lezen, wanneer het buiten nog net iets te koud is. De opdrachtgevers hebben daarnaast nog gekozen voor:

  • Moderne 4 delige schuifpui
  • Inbouwrolluiken
  • Aangepaste kozijnstijl met getoogde petjes

Binnen & buiten met elkaar verbinden

Deze woning heeft een enigszins traditionele indeling: een voordeur waarbij u binnenkomt in de hal met een toilet en trap naar de bovenverdieping, daarnaast is er een deur naar de woonkamer. De ruime woonkamer leidt middels en-suite deuren naar de woonkeuken, waar voldoende ruimte is voor een eettafel en prachtig keukenblok met bar. Hier is dan ook de 4 delige schuifpui geplaatst, waardoor binnen & buiten met elkaar verbonden zijn

  • Inhoud hoofdgebouw: 591 m3
  • Afmetingen: Hoofdbouw 10,75m x 7,65m en bijgebouw 3.20m x 5.36m

 

aanmelden

.

Wat: Open Huis Nijverdal

Waar: P.C. Stamstraat 31B

Wanneer: Donderdag 6 juli 2017

Hoe laat: 15.00-19.00 uur