px

Open Huis Nijverdal

Open Huis bij een Weisshorn

Deze Weisshorn in het oosten van Nederland opent binnenkort de deuren! Kom ook langs in Nijverdal om te proeven van de gemoedelijke landelijke sfeer en bekijk de bijzondere indeling van het huis. Dit geeft u niet alleen nieuwe ideeën voor uw eigen huis, maar ook meer gevoel bij de grootte van de ruimtes.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wat zeker ook bij deze woning blijkt! De familie kan bijna van deze woning gaan genieten, maar voordat het zover is, mogen wij eerst nog een Open Huis houden. Ervaar hoe het is om door een SelektHuis te lopen en krijg feeling met de grootte van de ruimtes en afwerkingsmogelijkheden.

Deze Weisshorn is o.a. voorzien van:

  • Luiken
  • Extra openslaande terrasdeuren
  • Topgevel bekleed met onbehandeld eiken

Overal op voorbereid

Dit huis bewijst dat de indeling echt ‘made by you’ is. Deze woning is geheel gebouwd naar de wensen van de familie! Op de begane grond is bijvoorbeeld gekozen voor een slaapkamer én een extra badkamer. De slaapkamer heeft net als de keuken openslaande terrasdeuren die uitkomen op de tuin. De keuken biedt middels schuifdeuren doorgang naar de ruime woonkamer. Op de eerste etage bevinden zich nog eens 2 slaapkamers, een badkamer en een ruime zolder boven de aanbouw.

De woning heeft de volgende specificaties:

  • Inhoud: 840 m3
  • Afmeting: basiswoning incl. aanbouw 12,75 x 14,85

aanmelden

Wat: Open Huis Nijverdal

Waar: Grotestraat 288

Wanneer: donderdag 23 februari 2017

Hoe laat: 15.00 – 19.00