px

Open Huis Strijen

Open Huis Strijen

Een Open Huis is perfecte gelegenheid om kennis te maken met SelektHuis. Ook voor inspiratie van uw nieuwbouwplannen is een Open Huis een goede eerste stap, want dromen over uw nieuwbouwplannen is een stuk leuker als u weet wat er mogelijk is. Daarom willen we u uitnodigingen de woning te komen bezichtigen. Dat geeft u een gevoel bij de grootte van de ruimtes. U ervaart hoe het is om door een SelektHuis te lopen.

Doe inspiratie op tijdens het Open Huis in Strijen.

De woning

Binnenkort wordt deze prachtige Matterhorn opgeleverd in Strijen, Zuid Holland. Deze Matterhorn woning heeft de charme van een klassieke woning, in een nieuw jasje! Proef de sfeer van SelektHuis, ervaar hoe de verschillende ruimtes aanvoelen en geniet van deze prachtige woning met haar mooie details!

Het uitgangspunt, de Matterhorn, is op enkele punten verfraaid om de woning praktischer én mooier te maken, geheel naar de wens van de toekomstige bewoners. Verder heeft de woning een keramische dakpan, een luxe gevelsteen en gemetselde oortjes.

Alle specificaties van de woning in een notendop:

  • Inhoud: 612 m3
  • Afmetingen: 11,95 m x 8,35 m
  • EPC van 0,30
  • Triple glas
  • Vloerverwarming
  • Zonneboilersysteem

Let op: er is nog geen sanitair en tegelwerk aanwezig, omdat dit door de opdrachtgever zelf uitgevoerd wordt. 

Interieur

Van binnen heeft de woning een ruim opgezette indeling. De hal geeft toegang tot de ruime woonkamer en open keuken. De L-vormige leefkeuken en ruime woonkamer bieden de ruimte om heerlijk met een kop thee van het uitzicht te genieten dankzij de twee openslaande deuren en de grote raampartijen. Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers gerealiseerd. Een vliering met vlizotrap biedt ruimte voor opslag.

Nieuwsgierig naar deze mooie Matterhorn? Meld u snel aan, de koffie staat voor u klaar!

 

aanmelden

.

Wat: Open Huis Strijen

Waar: Meeuwenoordseweg (kruising Schenkeldijk)

Wanneer: dinsdag 21 maart 2017

Hoe laat: 16.00 – 20.00