px

Open Huis Tholen

Open Huis Tholen

Tholen is dé plaats waar dit Open huis gaat plaatsvinden! Wij zetten de deuren vlak voor oplevering open voor u. Kom langs en bekijk deze Monte Titano zelf, wandel door de vertrekken, doe inspiratie op en vraag ons SelektTeam alles wat u wilt weten over SelektHuis en dit droomhuis.

Wat: Open Huis Tholen

Waar: Burgemeester van Boeijenstraat 18

Wanneer: 31 mei 2018

Hoe laat: 16.00-20.00 uur

 

Drie etages woongenot

De Monte Titano is één van onze hoogbouw modellen. Hiermee bieden wij maar liefst 3 etages woongenot.  De woning heeft een statig karakter van zichzelf en met de aanpassingen die we hebben toegepast voor onze opdrachtgever is het een eigentijds & functioneel woonhuis geworden.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Uitbouw garage
  • Luxe gevelsteen incl. omkadering
  • 12 Stuks zonnepanelen
  • Onderhoudsarme kunststof kozijnen

En verder…

Wanneer je het basismodel Monte Titano als geraamte neemt, kun je eigenlijk alle kanten op! De begane grond is een grote open ruimte met kookeiland. Daarnaast is er een aangesloten bijkeuken. De woonkamer heeft een grote schuifpui naar de tuin, waardoor je kunt genieten van lichtinval of een lekkere zomerse avondbries na een warme dag.

Op de 1ste verdieping zijn 2 gelijkwaardige slaapkamers met een aparte badkamer gecreëerd, maar de masterbedroom is toch wel de eyecatcher met een inloopkast en ensuite badkamer. Maar met 3 etages, houden we nog een verdieping over… De 2de verdieping gaat dienen als hobbyruimte. Zo is de woning precies ingedeeld, passend bij de leefstijl van onze opdrachtgevers!

 

aanmelden

 

 

Evenement SelektHuis, Tholen, bouwbedrijf, huis bouwen