px

Open Huis Vaassen

Open Huis Vaassen

Aan de oostrand van de Veluwe gaan de deuren voor u open tijdens een Open Huis in een Eiger! Kom ook langs om te zien welke verborgen schatten deze woning heeft en bepaal welke eigenschappen uw droomhuis ook zou moeten hebben. Onze adviseur staat voor u klaar om uw wensen met u te bespreken!

Overdekt

De opdrachtgevers wisten precies wat ze wilden! Ze kenden het SelektHuis bouwsysteem, omdat zij al eerder met ons bouwden. Dit keer kozen zij voor een Eiger. Deze hebben zij aangekleed naar hun wensen door een aantal toepassingen:

  • Een dakkapel
  • Ramen uitgevoerd in draaikiepsysteem
  • Een aangebouwde carport

Naast de ruimtelijke opzet van de woning zelf, is er een overdekte veranda aangebouwd voor extra beschutting & comfort wanneer u buiten wilt vertoeven. Aan de achterzijde is een lichtdoorlatend hoekraamconstructie geplaatst. Vanuit de keuken kijkt u uit op de achtertuin, tijdens het bereiden van een lekkere maaltijd. Ziet u het al voor zich?

Leef

De woonkamer, eetkamer en keuken zijn gecombineerd tot één grote leefruimte! Of u nu in de keuken een boterham staat te smeren of aan de keukentafel uw laptop nog even opstart, het hoort allemaal bij het leven en dus is ook een afscheiding van de verschillende ruimtes al lang niet meer standaard. Door te kiezen voor een open ruimte, wordt er een ruimtelijk gevoel & ontspannen sfeer gecreëerd voor de hele familie.

De woning heeft de volgende specificaties:

  • Inhoud: 685 m3
  • Afmeting: basiswoning excl. aanbouw 7.65 x 10,75

aanmelden

Wat: Open Huis VaassenOpen Huis Vaassen - SelektEvent - Plattegrond Vaassen

Waar: Manegeweg 44

Wanneer: woensdag 22 maart

Hoe laat: 15.00-19.00

.

Open Huis Vaassen - SelektEvent