px

Open Huis Waddinxveen

Open Huis Waddinxveen

Een Matterhorn in Waddinxveen gaan we binnenkort opleveren. Maar voor onze opdrachtgevers dit droomhuis gaan betrekken, mogen wij nog even de deuren open zetten voor u! Kom langs en maak kennis met het SelektTeam, stel uw vragen en laat u inspireren…

Wat: Open Huis Waddinxveen

Waar: Henegouwernesse 11

Wanneer: 23 april 2018

Hoe laat: 16.00-20.00 uur

Parkeerinstructies:
NIET parkeren in de berm voor de woning of naastgelegen kavels. De berm is zacht, waardoor uw auto weg zal zakken en daarnaast nutsvoorzieningen beschadigd kunnen raken.
Tussen de Henegouwerweg 96 en 98 is een bouwweg die toegang geeft naar het Open Huis. U kunt parkeren op het verharde gedeelte vóór de betonbaan naar de woning.

 

Vrijstaande garage

Dat een Matterhorn veelzijdig is, is misschien niet meer nodig om te noemen, dat weet u wellicht al. Maar de opdrachtgevers van de Matterhorn, hebben toch weer iets heel speciaals in kaart weten te brengen en samen met de adviseurs en de ontwerpers uitgewerkt tot een heel eigen droomhuis! Met verschillende aanbouw is er nog meer ruimte ontstaan voor een bijkeuken en een serre in de keuken, waardoor er extra lichtinval ontstaat. Al zittend in die serre, op een zonnige lente ochtend met een kopje koffie in de hand, is het opstaan net wat aangenamer!

Naast de basiswoning, is er ook een vrijstaande garage gebouwd passend bij de woonwensen. Andere aanpassingen die onze opdrachtgevers hebben gedaan, zijn:

  • Luxe gevelsteen
  • Verbreding van 0.60m
  • Luiken
  • Getimmerde bakgoten en luifel
  • Dakkapellen

En verder…

Naast deze ruime woonkeuken met serre, kom je middels schuifdeuren bij de woonkamer die al even riant is. Op de bovenverdieping is er aan de achterzijde 1 grote slaapkamer gecreëerd. Verder is er ruimte voor een badkamer met bad en dubbele wasbakken en 2 slaapkamers aan de voorzijde. Vervolgens gaan we nog een trapje hoger naar een zolder die zich leent voor diverse functies. Denk aan opslag ruimte, een extra logeerkamer of hobby ruimte.

 

 

aanmelden