px

Open Huis Waddinxveen

Open Huis Waddinxveen

In Waddinxveen is er Open Huis bij een prachtig uitgevoerde Matterhorn met een levensloopbestendige indeling op de begane grond. Ons SelektTeam staat voor u klaar om de gedachte achter deze indeling met u te bespreken.

Het zit in de details

En bijzondere details heeft deze droomwoning voldoende! Vanuit de basisafmeting is er een muurplaatverhoging van 44 cm toegepast om meer hoogte op de bovenverdieping te krijgen. Naast de ruimte die hiermee gecreëerd is, hebben de bewoners gekozen voor een serre met een aangesloten veranda. Ook dit draagt bij aan de ruimtelijkheid van de woning.

De opdrachtgevers hebben daarnaast nog gekozen voor:

  • Ingebouwde screens
  • Kunsstof kozijnen
  • Dakkapel in de badkamer (voor nóg meer ruimte!)

Op temperatuur

Bij deze woning is een Honeywell Evo-home systeem geplaatst. Deze toevoeging aan de verwarmingsinstallatie zorgt ervoor, dat de vloerverwarming van de begane grond als één zone wordt aangestuurd, los van de bovenverdieping. Wanneer een gashaard de temperatuur zou laten stijgen op de begane grond, zal de vloerverwarming niet gevoed worden. Wel blijft deze nog lange tijd warmte afgeven, omdat deze is opgenomen in de betonnen vloer. De radiatoren op de bovenverdieping worden als aparte zone aangestuurd en kunnen dan wel warmte geleverd krijgen.

  • Inhoud hoofdgebouw: 675 m3
  • Afmetingen: 8,35 m x  11,95 m (dit is excl. serre en veranda)

aanmelden
.

Wat: Open Huis Waddinxveen

Waar: Tweede Bloksweg 20b

Wanneer: Woensdag 7 juni 2017

Hoe laat: 15.00-19.00 uur