px

Kijk rond in een jaren '30 woning

Open Huis Wijk en Aalburg

Wat kunt u verwachten van een Open Huis? U heeft o.a. toegang tot alle vertrekken in het huis om een gevoel te krijgen bij de indeling en het afwerkingsniveau. Er is daarnaast de mogelijkheid om vragen te stellen aan het SelektTeam uit uw regio. Kom langs en informeer naar de mogelijkheden om uw plannen concreter te krijgen en de volgende stap te kunnen zetten naar uw droomwoning!

Waar: Polderzicht 10 (navigatie adres Polderzicht 13)
Wanneer: Woensdag 18 oktober 2017
Hoe laat: 16.00-20.00 uur

 

Ruim & Functioneel

De Breithorn in Wijk en Aalburg is een prachtige woning, waarvan de ruimtes functioneel zijn ingericht. De woonkamer aan de voorzijde loopt naar achteren vloeiend over in een fijne leefkeuken met kookeiland. Een erker aan de zijkant van het huis zorgt voor extra licht en ruimte voor bijvoorbeeld een zithoek. De bijkeuken koppelt de leefvertrekken en de aangebouwde berging. Een mooi detail is de overkapping die aan de voorzijde ter hoogte van de voordeur begint, overloopt in het dak van de berging en aan de achterzijde weer uitloopt in een veranda grenzend aan de keuken. De perfecte plek om te vertoeven straks als de lente weer mag aanbreken…

De bewoners hebben de Breithorn verder nog aangepast volgens hun eigen woonwensen met de volgende zaken:

  • Stolpkap
  • 2 Dakramen
  • Keramische dakpannen
  • Voegwerk glad verdiept en op kleur
  • Bakgoten

Voordelen

Zoals gezegd is deze woning erg praktisch ingedeeld. De berging is de idéale plek om de zonnepanelen te plaatsen, zodat deze niet tegen het dak en dus in het zicht hoeven. En met een doorgang naar de achtertuin en een doorgang naar de bijkeuken, kunt u alle kanten op. Ook kunt u er een wasbak plaatsen, zodat vieze handen en/ of voeten geen kans krijgen om uw prachtige keuken te bereiken. In de bijkeuken kan de vuile was gedropt worden, waarna men zich veiliger naar de leefkeuken kan begeven, op weg naar de douche bijvoorbeeld!
Op de tweede verdieping is er ruimte voor 3 nette slaapkamers, waarvan 1 met een inloopkast! Ook de badruimte is ruim opgezet met een inloopdouche, ruimte voor 2 wasbakken en een extra toilet.

 Bent u overtuigd en wilt u langskomen? Meld u zich dan aan via onderstaande knop!

 

aanmelden

 

Specificaties:

  • Inhoud hoofdgebouw: 865 m3
  • Afmetingen: 15,05m x 15,15 m
  • Binnenwanden en plafond voorzien van glad pleisterwerk
  • Sanitair en tegelwerk in eigen beheer

Benieuwd naar de plattegrond van deze Breithorn? Download deze dan via onderstaande knop.