px

Bouwplannen Houkepoort?

Open Showroom Houkepoort Sneek

 

banner_houkepoort2

Tijdens de SelektEvents kunt u gratis, vrijblijvend en persoonlijk komen kennismaken met SelektHuis. Zo inspireren wij u in uw keuzes tijdens de realisatie van uw droomhuis. Dit doen wij o.a tijdens de Open Showroom in Sneek. Tijdens deze informatieavond bieden wij u meer inzicht  in de mogelijkheden van nieuwbouw in het plan Houkepoort. Onder het genot van een heerlijk warm kopje koffie krijgt u inspiratie en nieuwe ideeën.

Er komt veel op u af tijdens het maken van uw nieuwbouwplannen. Het is goed mogelijk dat u met veel vragen rondloopt over uw nieuw te bouwen woning op één van de kavels in het plan Houkepoort.

Wij helpen u graag in de juiste richting met advies, inspiratie en onze kennis. Natuurlijk kunt u meer informatie krijgen over de verdere ontwikkeling van uw bouwplannen in Houkepoort. Daarnaast krijgt u al een idee van de mogelijkheden van SelektHuis, de materialen en producten in onze showroom.

aanmelden
meerinfo_houkepoort

Wat: Open Showroom Sneek

Wanneer: Maandag 16 januari 2017

Hoe laat: 16:00 tot 20:00 uur

Waar: Koperslagersstraat 21, Sneek

Deze dag is geschikt voor een korte kennismaking met SelektHuis en om u op weg te helpen in de wir war van informatie. Voor het maken van een uitgebreide offerte kunt u het beste een persoonlijke afspraak met de adviseur maken via ons formulier.

banner_houkepoort