Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Tijdens de feestelijke opening van onze Modelwoning in Dirksland nemen we je mee door de woning en de werkwijze van SelektHuis! Zien we je daar?

Het liep storm met aanmeldingen! Door de bijzondere coronatijd waarin we zitten en het feit dat er daarom een maximum op het aantal aanmeldingen is, is het helaas niet meer mogelijk om je op te geven. Echter, de modelwoning is niet alleen dit weekend geopend. Vanaf het openingsweekend is deze 1 zaterdag en 1 donderdagmiddag p/maand geopend. Zie de pagina SelektEvents voor meer informatie

Bouwen zit dus in ons DNA: wij werken elke dag met passie en vakmanschap om de dromen van onze opdrachtgevers te realiseren. Maar we bouwen ook aan onze eigen dromen. Voor dit jubileum mochten we voor één keer ons eigen droomhuis ontwerpen. Alle afdelingen zijn daarom samen aan de slag gegaan met de ontwikkeling en bouw van een modelwoning in Dirksland.

Matterhorn met streekeigen knipoog

Het eindresultaat is een woning met als uitgangspunt het basismodel Matterhorn (ons populairste basismodel) met een afmeting van 8,35 m bij 11,95 m. De indeling hiervan is gewijzigd zodat er een open karakter ontstaat dat goed aansluit bij de ligging en de kavel. Verder is de dakhelling aangepast naar 55 graden zodat een vaste trap naar zolder gerealiseerd kon worden.

Het uiterlijk van de Matterhorn heeft een streekeigen karakter gekregen door de doorgemetselde topgevels voorzien van een rollaag, zinken afdeklijst en gemetselde schijnschoorstenen (bedriegertjes). Daarnaast is gekozen om de woning aan te kleden met antraciete kozijnen, een luxe gevelsteen en keramische dakpannen. We zijn hiermee tot een ideale mix gekomen van woonwensen en hebben een klassiek droomhuis gerealiseerd.

We kunnen niet wachten om het resultaat aan jullie te laten zien. Daarom stellen we de woning open tijdens een feestelijke opening!

Wat is er te doen:

Een huis bouwen is een aangrijpende keuze. Je weet immers niet wat je te wachten staat. Om je hierbij te helpen, kan de modelwoning in Dirksland een goed beeld geven van de kwaliteit waar SelektHuis voor staat. Terwijl je door de woning loopt, ervaar je het afwerkingsniveau van SelektHuis. Ondertussen kun je wegdromen over de woning van jouw dromen. Een bezoekje aan onze modelwoning mag dus zeker niet ontbreken als je denkt over bouwen. Maar voor de feestelijke opening organiseren we meer leuks:

  • Wandelroute in en om de woning
  • Diverse kennissessies met SelektHuis Specialisten
    • EnergieSpecialist
    • Ontwerper en Architect
  • Stel je vragen aan één van onze adviseurs
  • Hapje en drankje
  • Exclusieve opening voor bekenden van SelektHuis op vrijdag 25 september (hiervoor ontvang je wellicht vanzelf een uitnodiging in je mailbox)
  • Leuke goodiebag bij vertrek

Alles op een rij:

Datum: zaterdag 26 september 2020
Tijd: 9.00 – 15.00
Adres: Akkerleeven 6 te Dirksland

let op: parkeren is mogelijk op de openbare parkeerplaats bij Sportcomplex de Gooye aan de Hondgalgsweg 1. Vanuit daar is bewegwijzering naar de woning. Bij de woning zijn enkele plekken beschikbaar die we graag vrijhouden voor mensen met een gehandicaptenparkeerkaart. 

Uiteraard hanteren we nog steeds coronamaatregelen om de opening volgens de RIVM richtlijnen te laten verlopen. Daarom is het zonder aanmelding helaas niet mogelijk om de opening te bezoeken. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven de woning te bekijken, wordt er gewerkt met tijdvakken van een uur. Binnen dit tijdvak krijg je de tijd de woning te bezoeken. Mocht je onverwacht verhinderd of verlaat aanwezig zijn, dan is het mogelijk een volgend Open Huis in de modelwoning te bezoeken. Ook kan het zijn dat het door jouw gewenste aankomsttijdstip al vol zit. We vragen je dan een andere voorkeurstijdstip aan te geven.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven