px

35 jaar ervaring

Over ons

Dáárom SelektHuis

Vanaf het moment dat u start met denken aan het zelf bouwen van een woning tot en met het moment van de oplevering, en zelfs na de oplevering staat SelektHuis voor zijn opdrachtgevers klaar. De opdrachtgever laat ons zijn wensenlijst zien, en hiermee gaan wij aan de slag. Van de ruwe schets tot het daadwerkelijk bouwen van de woning: alles doen we met passie voor het vak. Deze passie is ook terug te vinden in de manier waarop we bouwen. SelektHuis bouwt traditioneel, steen voor steen. Met meer dan 200 medewerkers bouwen we samen, fysiek of figuurlijk, aan uw droomhuis. Om de opdrachtgever nog beter van dienst te zijn, hebben we zes vestigingen met eigen bouwpersoneel verspreid over heel Nederland. Dit heeft veel voordelen: we spreken uw taal,  de lijnen zijn kort en we kennen de omgeving waar u wilt bouwen.

Hoe het begon

In 1980 starten de gebroeders Nieuwenhuis als zelfstandig makelaar en bemiddelen voornamelijk bij de verkoop van bestaand onroerend goed. Vanaf het begin kiezen zij al voor een intensieve samenwerking met verschillende disciplines in de bouwwereld waardoor zij complete bouwplannen kunnen ontwikkelen. Korte lijnen en een compleet product zijn voor hen belangrijke issues.

Midden jaren ’80 willen zij een betaalbare woning in de markt zetten die voor iedereen bereikbaar is. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn een goed logistiek proces, een uitgekiende bouwmethode en continu werken aan professionaliteit. Het merk SelektHuis is een feit. Naast de hoofdvestiging in Rijssen werden in 1985 de vestiging in Moordrecht geopend, in 1993 Sneek, in 1997 Tholen, in 2006 Amersfoort en in 2012 Hedel.

Waar wij voor staan

Met onze positieve interne en externe klant- en servicegerichte instelling en actieve houding denken wij mee in de verbetering van de bedrijfsprocessen. Wij hechten waarde aan respect, zijn daadkrachtig, resultaatgericht en nemen onze verantwoordelijkheid. No-nonsense en kostenbewust kenmerken onze cultuur, waarin we door samenwerking streven naar vooruitgang en duurzaamheid. Bij ons geldt: afspraak is afspraak! Hierbij zijn heldere communicatie en openheid erg belangrijk.

Voordelen

Een absoluut voordeel van SelektHuis is dat u één aanspreekpunt heeft, bekijk hier alle 15 absolute voordelen van SelektHuis!

Laat u overtuigen
 

Uw Privacy

SelektHuis respecteert de privacy van haar klanten en bezoekers. Daarom hebben wij een privacy beleid opgesteld.

Lees meer
 

Adviseurs

Ons verkoopteam bestaat uit 13 enthousiaste en gepassioneerde adviseurs. Bekijk op deze pagina wie er in uw regio actief is.

Onze adviseurs