Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Hoe het begon

In 1980 starten de gebroeders Nieuwenhuis als zelfstandig makelaar. Vanaf het begin kiezen zij al voor een intensieve samenwerking met verschillende disciplines in de bouwwereld waardoor zij complete bouwplannen kunnen ontwikkelen. Midden jaren ’80 willen zij een betaalbare woning in de markt zetten die voor iedereen bereikbaar is. Belangrijke uitgangspunten zijn een goed logistiek proces, een uitgekiende bouwmethode en continu werken aan professionaliteit. Het merk SelektHuis is een feit. Naast de hoofdvestiging in Rijssen, werden in 1985 de vestiging in Moordrecht geopend, in 1993 Sneek, in 1997 Tholen, in 2006 Amersfoort en in 2012 Hedel.

Waarom SelektHuis

SelektHuis staat voor traditionele bouw met een ‘open mind’ voor de toekomst. We blijven werken aan verbeteringen van product en proces en we blijven onszelf ontwikkelen. Uiteindelijk profiteren onze klanten mee van deze visie door een goede prijs/ kwaliteit verhouding, korte bouwtijden en de mogelijkheid om het hele traject uit handen te geven. SelektHuis begeleid namelijk ook de hele papierwinkel van vergunning tot oplevering.

Het SelektTeam

Liefde voor het vak en aandacht voor elk detail! Dat kunnen we van al onze medewerkers wel zeggen. Naast onze adviseurs, verkoopbinnendienst medewerkers en alle andere kantoortoppers, hebben wij ook tekenaars en ontwerpers in dienst.  Onze tekenaars denken met je mee bij het vastleggen van jouw wensen en laten een droomhuis tot leven komen. Ook in de Prefab en op de bouw lopen onze eigen vakmensen rond. Met passie bouwen zij elke dag aan een droomhuis. Ze denken niet alleen in stenen, dakpannen en materialen, maar zien de toekomstige bewoners. Het opleveren van een droomhuis is dan elke keer weer een feestje!

Werken bij SelektHuis

Respect, daadkracht, resultaatgerichtheid en je verantwoordelijkheid nemen, zijn de kernwaarden die de bedrijfsvisie bepalen en dat merk je in je dagelijkse werk. SelektHuis is een marktleidende organisatie, maar heeft de charme van een klein bouwbedrijf. Dat betekent dus korte lijnen en heldere communicatie. Vanuit 6 vestigingen door het hele land, bouwen 250 medewerkers elke dag aan de realisatie van een droomhuis voor 1 van onze opdrachtgevers. Wil jij ook een ‘steentje’ bijdragen aan het levensgeluk van anderen? Bekijk dan onze actuele vacatures!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven