px

Uw wensen centraal

Made by You

Zoveel mensen, zoveel wensen.

Een bekend gezegde dat in onze branche vaak gebruikt wordt. Want, van de inmiddels meer dan 6000 door SelektHuis gebouwde woningen, is er nagenoeg niet één hetzelfde. Dat kan ook niet anders want ieder mens is uniek, met unieke wensen en een geheel eigen smaak. Wij noemen het: Made by You. De ruime vrijheid van ontwerpmogelijkheden is vertaald in dit concept.

Geheel naar uw eigen smaak

Het is een stijl die niet in hokjes te plaatsen is, het is uw eigen stijl. Dat kan een combinatie zijn van diverse stijlen met uw persoonlijke touch. Onze ontwerpers beginnen met een blanco vel en gaan aan de slag met uw ideeën en wensen. Dit in combinatie met onze vakkundigheid en ervaring zorgt elke keer weer voor een unieke woning. Elke basisplattegrond is  in maatvoering aan te passen. Verbreden, verlengen, verhogen? Geen probleem! Dit geldt ook voor de dakhellingen. Daarbij komt dat de buitenmuren dragend zijn, hierdoor kan er met de binnenmuren worden geschoven. U bent dus vrij om uw eigen indeling te bepalen!  Kijk in onze SelektLiving voor meer inspiratie van indelingen.

Uw wensen centraal

Een eigen huis is één van de meest waardevolle bezittingen die mens zich kan wensen. U, uw dromen en uw wensen staan daarom bij ons centraal. Wanneer u voor SelektHuis kiest, kiest u voor eigen inbreng. Wij bouwen geen standaard woningen, maar nemen uw dromen als basis van het ontwerp. Daarnaast is er tijdens elke fase van de bouw op verschillende momenten overleg, zodat uw droomwoning werkelijkheid wordt! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis onze SelektLiving aan, of maak direct een afspraak met één van onze adviseurs!

Made by you - SelektHuis

Vraag de SelektLiving aan

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.

Vraag brochure aan
 

Maak direct een afspraak

Onze verkoopadviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden binnen SelektHuis, maak direct een afspraak om deze te bespreken.

Maak een afspraak
 

Op de hoogte blijven?

Bent u benieuwd wanneer u kunt komen kennis maken met SelektHuis? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte!

Aanmelden