Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Ben je benieuwd naar deze woning en de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis? Of wil je met eigen ogen zien hoe wij bouwen? Of wil je laagdrempelig kennismaken en informatie opdoen? Dan is een bezichtiging van de Modelwoning daar de perfecte gelegenheid voor! Onze modelwoning in Dirksland is geopend en coronaproof te bezoeken op afspraak.

Kun je niet wachten om door deze woning te wandelen? In de InspiratieCalculatie geven we al een klein voorproefje zodat je goed voorbereid aan de woning kunt bezoeken. Open dus snel de InspiratieCalculatie en bekijk de plattegronden, algemene informatie én het totale kostenplaatje van deze woning.

Adres

Akkerleeven 6 in Dirksland.

Voorzorgsmaatregelen

Tijdens een persoonlijke bezichtiging heb je alle tijd en ruimte om de woning te bekijken. We hebben alle mogelijke maatregelen genomen om een bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Je hebt de hele woning voor jezelf. Wel is er een gastvrouw aanwezig om je vragen te beantwoorden en je een lekkere kop koffie aan te bieden. Hierdoor is aanmelden verplicht en vragen we je een mondkapje te dragen (deze zijn aanwezig).

Online tour in de modelwoning

Wandel digitaal door onze modelwoning en krijg een goede indruk van de ruimte en mogelijkheden!

Plan je persoonlijke bezichtiging

Meld je aan voor een persoonlijke bezichtiging in de modelwoning in Dirksland. Vul het onderstaande formulier in en het Team Advies & Verkoop belt je terug om een datum en tijd met je in te plannen!

Persoonlijke bezichtiging Modelwoning


Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven