Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Op dit moment hebben we, in lijn met de coronamaatregelen vanuit de overheid, de modelwoning t/m 19 januari gesloten. Je kunt je echter nog steeds aanmelden voor een bezichtiging. Je wordt dan door ons team Advies & Verkoop gebeld voor een afspraak na 19 januari.

Modelwoning bezoeken

Onze modelwoning in Dirksland openen we op afspraak zolang er coronamaatregelen van kracht zijn. Ben je nou benieuwd naar deze woning en de mogelijkheden die je hebt bij SelektHuis? Of wil je met eigen ogen zien hoe wij bouwen? Of wil je laagdrempelig kennismaken en informatie opdoen? Dan is een bezichtiging van de Modelwoning daar de perfecte gelegenheid voor!

Kun je niet wachten om door deze woning te wandelen? In de InspiratieCalculatie geven we al een klein voorproefje zodat je goed voorbereid aan de woning kunt bezoeken. Open dus snel de InspiratieCalculatie en bekijk de plattegronden, algemene informatie én het totale kostenplaatje van deze woning.

Adres

Akkerleeven 6 in Dirksland.

Voorzorgsmaatregelen

Tijdens een persoonlijke bezichtiging heb je alle tijd en ruimte om de woning te bekijken. We hebben alle mogelijke maatregelen genomen om een bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Je hebt de hele woning voor jezelf. Wel is er een gastvrouw aanwezig om je vragen te beantwoorden en je een lekkere kop koffie aan te bieden. Hierdoor is aanmelden verplicht en vragen we je een mondkapje te dragen (deze zijn aanwezig).

Plan je persoonlijke bezichtiging

Meld je aan voor een persoonlijke bezichtiging in de modelwoning in Dirksland. Vul het onderstaande formulier in en het Team Advies & Verkoop belt je terug om dit in te plannen!

LET OP: Wegens de aangescherpte maatregelen worden alle bezichtigingen tot 19 januari geannuleerd. Plan nu alvast een bezichtiging voor na 19 januari!

Persoonlijke bezichtiging Modelwoning
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven