Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Wat is prefab?

Bij prefab of systeembouw, denk je misschien aan een bouwmethode waarbij we een standaard huis bouwen. Een woning die niet aangepast kan worden aan jouw woonwensen. Niets is minder waar bij SelektHuis. Wij zijn erg flexibel, waardoor een woning aangepast kan worden in lengte, breedte, dakhelling, goothoogte en nokhoogte. Met één van onze basismodellen als uitgangspunt, bouwen wij een woning die compleet tegemoet komt aan jouw woonwensen. Dat is Slim Bouwen!

Prefab & traditionele bouw

Wij combineren traditionele bouw met de prefab bouwmethode. We werken met een aantal geprefabriceerde (prefab) onderdelen zoals bakgoten, topgevels, dakkapellen, knieschotten en het alom geprezen scharnieren dak inclusief panlatten. Het geheel wordt op de bouwplaats in elkaar gezet en verankerd.

Doordat wij deze onderdelen zelf vervaardigen, dragen we sterk bij aan de kwaliteit van onze woningen. Bovendien verkorten we hiermee de bouwtijd vanwege de geconditioneerde productie-omstandigheden, we zijn veel minder afhankelijk van weersinvloeden en de faalkosten zijn lager. De kwaliteit is net zo hoog als die van traditionele bouw bij SelektHuis, omdat in de prefab alle aandacht gegeven kan worden aan een zorgvuldige afwerking. De onderdelen worden zorgvuldig gepland in het productieproces en alle onderdelen worden tijdig besteld gedurende dit traject. Door alles meer zelf te doen, zijn de lijnen korter en hoeven wij nooit grote voorraden te hanteren.

Slim Bouwen bouwconcept

Wat verstaan wij onder Slim Bouwen? Een SelektHuis is niet geheel een prefab woning. Door traditionele bouw te combineren met prefab elementen uit onze eigen productiehallen, kunnen we snel bouwen en gunstige prijzen bieden. Zo kunnen we altijd een hoge & constante kwaliteit leveren in een gecontroleerde omgeving.

Door dit toe te passen op onze basismodellen en de inzet van onze eigen specialisten, kunnen wij elke keer weer een unieke woning realiseren!

Meer weten over traditionele bouw?

Traditionele bouw is de meeste toegepaste bouwmethode in Nederland. Wij hebben hier een optimaal proces in gerealiseerd door de jarenlange ervaring & expertise. Lees hier meer over deze bouwmethode.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven