SelektHuis, gevestigd aan Kalanderstraat 51, 7461 JL te Rijssen is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in dit privacybeleid.

We vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In deze privacyverklaring  kun je dan ook lezen welke persoonsgegevens we verwerken, met welk doel en welke rechten je hebt.

Persoonsgegevens die SelektHuis verwerkt

We verwerken je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken, afhankelijk van de acties die je onderneemt op onze website;

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Of je een kavel in je bezit hebt
  • Waar je wilt gaan bouwen
  • IP-adres (uiteraard anoniem)
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een account op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Met welk doel verwerkt SelektHuis persoonsgegevens

We verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om jou een SelektLiving Magazine per post te kunnen sturen.
  • Om jouw aanmelding voor een evenement te registeren.
  • Om jou digitale informatie te kunnen sturen.
  • Om je gepersonaliseerde content aan te kunnen bieden via de website die aansluiten bij jouw voorkeuren. Dit doen we alleen met jouw toestemming.
  • Om je te kunnen bellen voor een afspraak, wanneer je deze hebt aangevraagd. We hebben hier postcode nodig om te bepalen welke adviseurs in jouw regio actief is.
  • Om de nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor je je hebt aangemeld.
  • Om een account voor je aan te maken nadat je jezelf hebt geregistreerd.

Hoe lang SelektHuis persoonsgegevens bewaart

Persoonsgegevens mogen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld en van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen met mijngegevens@selekthuis.nl

Delen van persoonsgegevens door SelektHuis met derden

We delen jouw persoonsgegevens met businesspartners en derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de specifieke actie op de website en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Ook in enkele andere gevallen verstrekken wij jouw persoonsgegevens aan derden, maar dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming hiervoor.

Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om eenzelfde niveau van beveiliging te garanderen en de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te bewaken. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Ook kun je een bedrijf vragen jouw gegevens over te dragen. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een andere door jou genoemde organisatie te sturen.

Wil je een verzoek indienen voor:

  • Inzage
  • Correctie
  • Verwijdering
  • Gegevens overdragen
  • Toestemming intrekken van gebruik van jouw persoonsgegevens of verwerking ervan

Dan kun je deze sturen naar mijngegevens@selekthuis.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, kan het zijn dat we je via de mail of telefonisch eenmalig benaderen om te controleren of dit echt is wat je wilt.Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek .

We willen je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe SelektHuis persoonsgegevens beveiligt

We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch misbruikt worden, stuur dan een mail naar Mijnprivacy@selekthuis.nl

We hebben de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL) . Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.
  • Toegang tot persoonsgegevens vanaf mobiele apparaten is ingeperkt en wordt actief gemonitord.

Wijzigingen in het privacy- en cookiebeleid

Het kan zijn dat onze privacy- en cookiebeleid wordt gewijzigd. Kijk daarom regelmatig welke versie we hanteren. Deze wijzigingen kunnen voortvloeien uit andere technieken de we inzetten of regelgeving waar we aan moeten voldoen.

Versie 1. [260418]