px

Water en groen

Project Woellust

Woellust is een aantrekkelijke rustige woonlocatie met veel natuurlijk vormgegeven water en groen. Het plan Woellust ligt op het voormalige Duintjerterrein en omliggende weilanden, op de grens van Veendam en Wildervank. Hoewel binnenstedelijk gelegen, kenmerkt de locatie zich door de ruime opzet. Woellust ligt op een steenworp afstand van de stedelijke voorzieningen van Veendam en Wildervank en op circa 20 autominuten van de stad Groningen.

In het plan Woellust is de mogelijkheid om een vrije bouwkavel te kopen om zelf uw woning op te laten bouwen. SelektHuis heeft al enkele woningtypes voor u geselecteerd, en vanaf €232.000,00 inclusief kavel heeft u al een prachtig SelektHuis! Kijk hier voor diverse voorbeelden, en zie de foto’s hieronder, of vraag onze gratis brochure aan voor nog meer inspiratie!

SelektHuis helpt u graag bij het verwezenlijken van uw woondroom. Wij verzorgen het advies, ontwerp en uitvoering van uw droomhuis. Ontwerp- en constructeurskosten zijn bij SelektHuis inbegrepen.

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via 0548-537 555 (Verkoop Binnendienst).
Voor meer informatie over Woellust klik hier.