Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Huis bouwen in de Râne?

Aan de westzijde van het dorp IJsbrechtum wordt een nieuwe bouwlocatie ontwikkelt voor ruim 20 woningen, waaronder vrijstaande woningen. Het nieuwe wijkje – de Râne – sluit aan op de bestaande wijk ‘De Finne’. IJsbrechtum ligt bovendien op 2 kilometer afstand van Sneek.

SelektHuis bouwt mee in Nederland. Heb je of krijg je een kavel in dit nieuwbouwproject? Vraag dan meer informatie bij ons op over de mogelijkheden om jouw vrijstaande droomhuis met SelektHuis te bouwen. Adviseur Marcel Holkema werkt vanuit de SelektHuis vestiging in Sneek, samen met het SelektTeam bouwen ze dagelijks aan het levensgeluk van onze opdrachtgevers.

Wil je dus bouwen in IJsbrechtum, Sneek of ergens anders in Friesland en omgeving en heb je een kavel waarbij je een vrije keuze hebt met welk bouwbedrijf je in zee wilt gaan? SelektHuis is jouw partner, we denken met je mee, we bouwen wat jij bedoelt. Een nieuwbouw woning die past bij jouw levensstijl, uitstraalt waar jij gelukkig van wordt en past binnen jouw budget.

Nog niet overtuigd? Neem contact op of vraag alvast onze SelektLiving aan! Hierin informeren we je uitgebreid over alle aspecten van het bouwproces, inspireren we je door onze basismodellen te tonen en de oneindige mogelijkheden.

Wil je meer weten over IJsbrechtum? Vraag dan naar Marcel Holkema via telefoonnummer 0548- 537 555.

Terug naar alle lopende projecten