Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Op zoek naar nieuwbouw Brabant? Ruimte voor Ruimte, een initiatief waarmee SelektHuis veel samenwerkt, kan bouwkavels aanbieden dankzij de zogeheten Ruimte voor Ruimte-regeling van het Rijk. Hierbij zijn veestallen in het buitengebied afgebroken, fosfaatrechten ingeleverd, en mogen in plaats daarvan elders in de provincie Brabant aan de rand van steden en dorpen bouwkavels en bouwtitels worden uitgegeven.

De sloopvergoeding die de agrariërs ontvangen hebben, wordt gefinancierd uit de opbrengst van de kavels. Voor de uitvoering van deze regeling is de Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte CV door de provincie Noord-Brabant opgericht. Na verwerving van de benodigde gronden maakt de ontwikkelingsmaatschappij eerst een stedenbouwkundig plan voor de locatie en een ontwerp voor het openbaar gebied. Vervolgens worden de kavels bouwrijp gemaakt en verkocht. Tenslotte zorgt Ruimte voor Ruimte voor de bestrating en het groen van de openbare ruimte.

Waar zijn er beschikbare kavels

Voor meer informatie over de bouwmogelijkheden op één van deze projecten kun je  contact opnemen met ons Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555. Vraag hierbij naar  Philip den Hollander en vermeld dat het om nieuwbouwproject in Brabant gaat.

Terug naar alle lopende projecten

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven