Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Altijd al een droomhuis willen hebben aan het water? Bekijk nieuwbouw Giethoorn. Giethoorn, ook wel ‘het Venetië van het Noorden’ genoemd staat bekend om zijn smalle grachtjes, bruggetjes . Pittoreske boerderijen en punters, omgeven door prachtige natuur. Hier bevindt zich het Waterresort Bodelaeke waar zeer ruime kavels beschikbaar zijn.

De kavels variëren van 904 m²  tot maar liefst 1.802 m². Alle kavels zijn op het zuiden gericht en liggen aan open vaarwater. Je bent vrij in jouw keuze wat betreft de stijl van de woning, echter wenst de gemeente wel dat het passend is bij de omgeving. Denk aan streekwoningen uit de dertiger jaren en de typische rietschuren. Materiaal gebruik in de vorm van traditionele materialen zoals hout, baksteen en rieten kappen of keramische dakpannen.

Goed om te weten: Kavels zijn al bouwrijp!

SelektHuis is hét bouwbedrijf voor jou, als het gaat om het bouwen van riante vrijstaande woningen. SelektHuis begeleid je tijdens het gehele traject, van een oriënterend gesprek met de adviseur, en het uitwerken van jouw droomhuis door onze ontwerper tot het begeleiden van de vergunningsaanvraag bij de gemeente. Onze vakmensen denken niet alleen in stenen, dakpannen en afwerking van muren, maar zíen jou, als toekomstige bewoner.

Wilt je meer informatie? Ga dan naar de website van Watterresort Bodelaeke of neem contact op met het Teamd advies & verkoop via 0548 – 537 555. Vraag naar onze adviseur Marcel Holkema en vermeld hierbij dat het gaat om nieuwbouw in Giethoorn.

Terug naar alle lopende projecten

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven