Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Nieuwbouw Velden is een project aan een rustige weg aan de rand van de dorpskern en nabij de Maas en natuurgebieden. Hier liggen nog enkele bouwkavels van ca. 2000m2. Voor bijvoorbeeld de paardenliefhebber is het mogelijk om de huidige 2000m2 uit te breiden naar ca. 7000m2.

Omgeving

Velden is een dorp met ruim 5.100 inwoners. Sinds 1 januari 2010 maakt het dorp na een herindeling deel uit van de gemeente Venlo. Voorheen vormde het samen met Lomm (ca. 1.000 inwoners) en Arcen (ca. 2.500 inwoners) de gemeente Arcen en Velden, welke in 1999 nog verkozen werd tot groenste gemeente van Nederland. Verder beschikt Velden over de diverse voorzieningen zoals een basisschool dat op loopafstand van de bouwkavels gelegen is.

Er is inmiddels een nieuwe school, een nieuwe sporthal, een nieuwe bibliotheek en een nieuw gemeenschapshuis op loopafstand gebouwd. Ook de dorpskern wordt vernieuwd. Qua ontspanning is het eveneens goed vertoeven in Velden met onder andere diverse sportvelden en de prachtige natuurgebieden de Ravensvennen en Zwart Water.

Voor  uitgebreidere voorzieningen is Velden gericht op het op circa 4 kilometer afstand gelegen Venlo waar alle stedelijke voorzieningen voorhanden zijn. De kavels zijn prima bereikbaar. Op circa 600 meter is de Rijksweg N271 (Venlo-Nijmegen) gelegen. De oprit naar de A67 (Eindhoven-Duitsland) is op 2,5 kilometer gelegen.

Meer informatie over dit project, de omgeving lees je hier.

Indicatie kosten

Prijzen INCLUSIEF vrijstaande woning vanaf € 465.000 v.o.n.

Meer weten over dit nieuwbouwproject, de kosten van een woning en hoe je een kavel kunt kopen? Bel dan naar ons Team advies & verkoop en vraag naar de adviseur Henk Hospes. Vermeld hierbij dat het gaat om het nieuwbouwproject in Velden.

Terug naar alle lopende projecten