px

Showroom Rijssen

Rijssen

SelektHuis is het bouwbedrijf bij u in de regio.

SelektHuis heeft zes vestigingen te weten in Rijssen (hoofdkantoor), Moordrecht, Tholen, Sneek, Amersfoort en Hedel. Hierdoor weten wij wat er speelt bij u in de regio. Wij spreken uw taal en kennen de omgeving. Met eigen personeel op alle vestigingen hebben wij geen last van lange reistijden en kunnen wij snel en laagdrempelig met u bouwen aan uw droomhuis. Zo houden wij onze charme van een lokale aannemer!

De geboorteplaats van SelektHuis is Rijssen. Na een aantal kantoorpanden en productiehallen te hebben bemand, zijn wij sinds 2004 gevestigd in ons huidige pand aan de Kalanderstraat. Dit pand werd geopend tijdens het 25-jarig jubileum van de Nieuwenhuis Groep. Op deze locatie beschikken wij over een grote en moderne showroom. In Rijssen bevinden zich ook de Prefabhal, de spuiterij en het logistieke centrum van SelektHuis. Alles onder één dak! Vanuit onze vestiging in Rijssen richten wij ons op het gebied Overijssel, de Achterhoek, een deel van Drenthe en het noordelijke deel van Limburg.

Wilt u meer informatie over nieuwbouw dan bent u van harte welkom tijdens één van onze evenementen. Wilt u graag een oriënterend gesprek? Dan is een afspraak wenselijk. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij de tijd voor uw persoonlijke plannen.

Maak kennis met onze adviseurs!

Kalanderstraat 51
7461 JL Rijssen
Tel: 0548-537500  

Route

Vrijblijvend gesprek

Een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs, kunt u direct aanvragen. Met 6 vestigingen hebben wij een landelijke dekking en zijn wij altijd bij u in de buurt!

Maak afspraak
 

Inspiratiegids

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.SelektLiving, Inspiratie Magazine van SelektHuis

Vraag brochure aan
 

SelektEvents

Als eerste op de hoogte zijn van SelektHuis Nieuws, SelektEvents en meer? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks een update!

Maak kennis