px

SelektFestival Annen

Bezoek de 4 verschillende SelektHuizen tijdens het SelektFestival!

Een uniek event op een unieke locatie

Kom langs tijdens het SelektFestival in Annen (Drente) en bezoek niet 1, niet 2, niet 3 maar wel 4 Open Huizen van SelektHuis!
Het SelektTeam staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en alle huizen van binnen te laten zien.

U heeft de unieke kans om op 1 dag maar liefst 4 verschillende woningtypes te zien met ieder een eigen bouwstijl. Ook is goed zichtbaar welke flexibiliteit u heeft bij SelektHuis met betrekking tot het afwerken. Waar de ene opdrachtgever er voor kiest om zelf het tegelwerk en het sanitair aan te brengen, krijgt de ander de woning volledig afgewerkt opgeleverd.

Route

Aankomst: SelektTent
U wordt hartelijk ontvangen door het SelektTeam en voorzien van de nodige informatie over de 4 woningen. U kunt van hieruit de eerste woning gaan bekijken.

Woning 1: Eigentijdse Monte Viso
De Monte Viso is een woning in moderne stijl met een prachtige risaliet. Door de lengte en breedte leent de Monte Viso zich zeer goed voor diverse indelingen. Onze topper in de laagbouw!

Wandel naar de overkant, waar u binnenstapt bij Woning 2: Landelijke Bernina
De opdrachtgevers van deze woning hebben ervoor gekozen dicht bij de basis te blijven, zonder in te leveren op woongemak. De Bernina is dan ook bij uitstek een praktische woning, die eigenlijk al heel veel mogelijkheden biedt

Woning 3: Klassieke Jungfrau
De Jungfrau waar je vervolgens kunt binnenstappen is geheel uitgevoerd in klassieke stijl met prachtige details zoals de gemetselde oortjes. In de basis is deze woning zéér ruim, maar de opdrachtgevers hebben nog gekozen voor een verlenging van 1.20m en de aanbouw is vergroot naar 6.00 x 7.05m.

Aan het einde van deze doodlopende weg, treft u het laatste huis aan. Woning 4: Bergamo in notarisstijl
De Bergamo is een stijlvolle notariswoning en heeft naast klassieke, ook landelijke elementen. De woning is bij uitstek geschikt voor de wat ‘oudere’ levensgenieter met een compleet woonprogramma op de begane grond.

Wat: SelektFestival

Waar: ’t Veld 34, 9468 GS Annen

Wanneer: Donderdag 29 juni 2017

Hoe laat: 15.00-20.00 uur

aanmelden

 

 

Lees meer

Wilt u nog meer weten over deze 4 prachtige woningen in Annen? Klik dan op de woning waarin u geïnteresseerd bent en bekijk de detailinformatie of download de plattegrond.

Woning 1: Eigentijdse Monte Viso

Woning 2: Landelijke Bernina

Woning 3: Klassieke Jungfrau

Woning 4: Bergamo in notarisstijl