Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Dit jaar bestaan wij veertig jaar! In deze veertig jaar bouwen wij samen met ons moeder- en zusterbedrijven aan de dromen van onze opdrachtgevers. Bouwen zit dus in ons DNA: of het nu huizen of bedrijfsgebouwen zijn, wij werken elke dag met passie en vakmanschap om de dromen van onze opdrachtgevers te realiseren. Maar we bouwen ook aan onze eigen dromen.

Samen bouwen aan dromen

Op 1 april 1980 startten de gebroeders Nieuwenhuis als zelfstandig makelaar. Het was hun droom om nieuwbouw woningen voor iedereen bereikbaar te maken. Daarom groeide het makelaarskantoor gedurende de jaren 80 uit naar een bouwbedrijf. De focus ligt op het realiseren van betaalbare woningen in de markt én op het leveren van een woning als een totaalpakket. In het begin was dit door een intensieve samenwerking met verschillende disciplines in de bouwwereld. Maar al snel werden alle onderdelen van de ontwikkeling en realisatie van een nieuwbouw woning in eigen huis gehaald. Dit was de start van het Slim Bouwen principe, een bouwsysteem dat gebruikt maakt een goed logistiek proces, schaalvoordelen, en een uitgekiend bouwmethode. Door de jaren heen is het bouwsysteem verder uitgewerkt, bijgeschaafd en is continu gewerkt aan professionaliteit waardoor we nu met trots kunnen zeggen dat SelektHuis als familiebedrijf is uitgegroeid tot marktleider in de vrijstaande woningbouw!

WinWin

Wie jarig is, trakteert! Dat doen wij met een compleet nieuwe productlijn: De WinWin woning. Morgen onthullen we in een speciaal blog alles over deze nieuwe productlijn. Maar we kunnen je alvast verklappen dat we terug gaan naar de droom waarmee het veertig jaar geleden begon: nieuwbouw woningen bereikbaar maken voor iedereen! De WinWin is namelijk betaalbaar, simpel en slim! Nieuwsgierig geworden? Dan zul je je geduld nog tot morgen moeten bedwingen, dan vertellen we meer!

Later meer feestelijkheid

Naast een compleet nieuwe productlijn vieren we ook de rest van het jaar dat we veertig jaar bestaan. Hiervoor hadden we allerlei leuke activiteiten gepland. De huidige omstandigheden zijn helaas geen reden voor een feestje. Daarom zullen we de volgende activiteiten uitstellen naar een geschikter moment dit jaar.

Allereerst vrolijken we de boel even lekker op. En natuurlijk mogen ook speciale jubileumacties niet ontbreken dit jaar. We gaan leuke, nieuwe evenementen organiseren voor iedereen die een huis wil gaan bouwen! In veertig jaar is er namelijk één ding gelijk gebleven. We bouwen nog steeds met evenveel kwaliteit en passie aan onze woningen. Dit willen we je graag laten zien.

Ook laten we graag zien hoe wij ons bouwsysteem in veertig jaar hebben geperfectioneerd. Voor het jubileum mochten we voor één keer ons eigen droomhuis te ontwerpen. Alle afdelingen zijn daarom samen aan de slag gegaan met de ontwikkeling en bouw van een modelwoning in Dirksland. Tijdens het jubileumjaar gaan we dit SelektHuis Modelwoning openen. Het belooft een plaatje te gaan worden. Daarom kunnen we niet wachten tot we het resultaat aan jullie kunnen laten!

Open Dagen

Het jubileumjaar zouden we groots aftrappen tijdens de Open Dagen. Vanwege het beleid van de overheid en het RIVM hebben wij helaas ook onze jubileumeditie van de Open Dagen van 27 en 28 maart a.s. moeten annuleren.

Het jubileum was namelijk voor ons alle reden om 40 jaar bouwen GROOTS te vieren. Veertig jaar samen bouwen vieren we met collega’s en partners, maar vooral met onze klanten! Want met wie kunnen we dit heugelijke feit beter vieren dan met mensen die, net als wij, willen bouwen aan een droom!

Twee keer per jaar organiseren wij deze dagen op onze hoofdvestiging in Rijssen om een kijkje in ons bedrijf te geven. De Open Dagen in het voorjaar hebben wij dan moeten annuleren, daarom houden jullie nog een speciale open dag te goed. Wanneer dit zal zijn, zullen we op een later moment beslissen. Maar dat ze er zullen komen, staat vast! We kijken alvast uit naar een groot SelektEvent waarbij we alle facetten van SelektHuis samen willen laten komen. Daarom krijgen deze Open Dagen een heel bijzonder tintje. Tijdens de jubileumeditie is er nog meer te zien, doen en beleven dan gebruikelijk. We laten zien hoe wij bouwen, vertellen over onze werkwijze en laten je kennis maken met SelektHuis en onze partners. Maar bovenal maken we een feestje van! Wat er precies gaat gebeuren, vertellen we je later.

 

Wij hebben er zin in!

– Team SelektHuis –

Wil jij niks missen van SelektHuis tijdens dit jubileumjaar? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven