Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Levensloopbestendig bouwen wordt steeds vaker gedaan. Want wanneer je jouw droomhuis besluit te gaan bouwen, wil je daar toch ook kunnen blijven wonen.

Is een levensloopbestendig bouwen iets voor jou? Dan zit je hier goed! We geven in dit blog vijf tips om de seniorenwoning van jouw dromen te bouwen.

IDÉALE OPLOSSING

Denk je aan het bouwen van een huis? Tref dan meteen de juiste voorzieningen voor de toekomst! Bij SelektHuis bouwen wij naar jouw eigen wens. Hierdoor kun je ervoor kiezen om de woning toekombestendig te maken zodat je er kunt blijven wonen in iedere levensfase.

Onze basismodellen Monte Rosa, Bergamo of Granada hebben in de basis al een levensloopbestendige indeling. Ook de Matterhorn en Monte Viso kunnen eenvoudig worden aangepast zodat er een badkamer en slaapkamer op begane grond wordt gesitueerd. Ook alle andere andere basismodellen kunnen levensloopbestendig worden gemaakt. Vaak wordt er een aanbouw gerealiseerd waar in de slaap en badkamer zich bevinden.

Met slechtst kleine aanpassingen maken wij elke woning toekomstgericht. Denk hierbij aan ook bredere binnendeurkozijnen, een brede gang, onderhoudsvriendelijke materialen. Ook een lift behoort tot de mogelijkheden.

TIP 1:  ZOEK IN DE WONINGZOEKER

In de woningzoeker onder het kopje woningen, staan tientallen woningen. Stuk voor stuk droomhuizen van onze opdrachtgevers. Ze zijn namelijk gebouwd naar hun woonwensen. Zo is iedere woning uniek! Met de filters bovenaan ontdek je snel welke woningen er bij jouw woonwensen passen. Selecteer bijvoorbeeld je favoriete bouwstijl en je ziet veel verschillende woningen.

Je kunt ook filteren op het woningtype: seniorenwoning. Zo ontdek je snel welke woningen geschikt zijn gemaakt voor levensloopbestendig wonen. Klik verder op je favoriet en lees meer over de woning. We vertellen je zelfs wat de woning kost!

TIP 2: LEES MEER OP DE WEBSITE

Met ons aanbod aan basismodellen zijn er oneindig veel mogelijkheden om een huis te bouwen. Elk basismodel is aan te passen aan jouw woonwensen. Ook kennen we een aantal woningtypen. Hier lees je ook alles over het woningtype ‘seniorenwoning‘.

TIP 3: VRAAG DE SELEKTSPECIAL AAN

Vraag ook de SelektSpecial aan van dit woningtype! In de SelektSpecials lichten we vijf van onze belangrijke thema’s verder uit. Hier vind je bovendien nog meer inspiratie, belangrijke informatie over het bouwproces en staan er prijzen vermeld. De SelektSpecial Seniorenwoning bouwen laat de mooiste woningen zien en je kunt alles nog even rustig op je gemak doornemen.

TIP 4: VRAAG DE BROCHURE EN PRIJSLIJST AAN

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie en geven je tips die je helpen het bouwproces goed voorbereid in te gaan.

TIP 5: MAAK EEN AFSPRAAK MET ÉÉN VAN ONZE ADVISEURS

Ben je ook zo enthousiast over toekomst gericht wonen? En heb je al wat informatie opgedaan door lekker rond te struinen op de website, onze handige blogs te lezen vol tips & tricks. Vraag dan een afspraak aan bij één van onze adviseurs. Zij kunnen alles vertellen over de mogelijkheden en geven een gerichte prijsindicatie al na de eerste afspraak!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven