Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Vakantie breekt aan

Na de afgelopen maanden weer met zijn allen hard te hebben gewerkt aan het bouwen van nieuwe droomhuizen voor onze opdrachtgevers, breekt ook bij SelektHuis de vakantie aan! In verband met de bouwvakvakantie zijn wij dan ook minder en gedurende een bepaalde periode niet bereikbaar. Alle vragen en mail zullen wij zo snel mogelijk na onze vakantie gaan beantwoorden.

Aangepaste openingstijden

Hoofdkantoor Rijssen
Gesloten van 30 juli tot en met 12 augustus – wk 31 en 32
De bouw ligt stil van 30 juli tot en met 26 augustus – wk 31, 32, 33, en 34

Vestiging Sneek, Moordrecht en Amersfoort
De bouw ligt stil van 30 juli tot en met 26 augustus – wk 31, 32, 33 en 34

Vestiging Tholen en Hedel
De bouw ligt stil van 23 juli tot en met 19 augustus – wk 30, 31, 32 en 33

 

Wil jij een huis bouwen?

En wil je eigenlijk juist nu wel heel veel informatie vergaren, inspiratie op doen & meer? Dan kun je uiteraard al heel veel online opzoeken! Bekijk bijvoorbeeld eens onze basismodellen en niet te vergeten de informatie over ons Slim Bouwen concept. Daarnaast kun je via Woningen een aantal van onze opgeleverde woningen zien en ook een indicatie krijgen van de kosten van een dergelijke woning, waarbij een basismodel als geraamte is gebruikt en verder is aangepast naar wensen van de opdrachtgever.

Meer informatie kun je bovendien gewoon direct in jouw mailbox ontvangen door onze SelektLiving aan te vragen, deze krijg je dan eerst digitaal inclusief prijslijst of je schrijft je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen, de komende evenementen en meer!

Een afspraak verzoek kun je ook gewoon online doen. Vanwege de collectieve vakantie en de vakantie van onze adviseurs, kan het zijn dat dit wat langer duurt dan gebruikelijk. Telefonisch kunnen we je dan ook weer te woord staan vanaf maandag 13 augustus.

Namens het hele SelektTeam: Fijne vakantie!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven