Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Wat zijn SelektEvents? Dat zijn evenementen die wij organiseren voor iedereen die een huis wil gaan bouwen! We willen graag laten zien hoe wij een huis bouwen. We vertellen je graag hoe wij werken en wie we zijn.

In 2019 organiseerden we daarom in totaal ruim veertig SelektEvents door het hele land. Meer dan 1000 geïnteresseerden kwamen van heinde en verre om een Open Huis ergens in het land te bezoeken. Ook blijft het ons verbazen hoeveel mensen helemaal naar Rijssen afreizen om een kijkje te kunnen nemen in onze Prefab hal tijdens de Open Dagen en Kijkjes in de Keuken. Hier worden we enthousiast van. Zo enthousiast dat we dit jaar een compleet nieuw evenement zijn begonnen: de ontmoet&groet.

Voor ons zijn alle evenementen een feestje om aan mee te mogen werken.

Daarom willen we jullie, bezoekers, bedanken!

Open Dagen en Kijkje in de Keuken

Elk jaar organiseren wij in het voorjaar én het najaar Open Dagen in Rijssen! Met ontzettend veel plezier ontvangen wij gedurende die dagen bezoekers die kennis willen maken met SelektHuis, benieuwd zijn naar onze werkwijze en wel eens met een adviseur wil praten of op de tekenkamer wil kijken. Zo ook dit jaar…

Ontmoet en Groet

Afgelopen oktober introduceerden we een nieuwe evenement in elke showroom van SelektHuis. Spannend! Want door ervaring weten we wat kunnen verwachten bij de organisatie van een Open Huis of Open Dag. Maar de Ontmoet & Groet was helemaal nieuw. Er bleek veel behoefte aan het bezoeken van de vestiging in eigen regio en het laagdrempelig voeren van een gesprek met onze adviseur. Want het evenement werd een succes. De hapjes waren heerlijk 😉 Maar belangrijker nog: vele blije klanten verlieten de verschillende showrooms met nieuwe informatie en inspiratie voor de bouw van hun droomhuis.

Open Huizen

Verreweg de meeste evenementen die we organiseren zijn de Open Huizen. Het SelektTeam reisde van Andijk tot Goes, en alles wat daar tussen zit, om jullie te kunnen laten zien wat wij bouwen! Tijdens een Open Huis is er altijd een adviseur aanwezig. Maar ook andere collega’s helpen graag. Want ook voor ons is er niets mooiers dan in levende lijve het resultaat aanschouwen waaraan we zelf hebben bijgedragen. Volgend jaar zullen we daarom met dezelfde enthousiasme onze Open Huizen blijven organiseren!

SelektHuis 40 jaar!

Volgend jaar bestaan wij 40 jaar! Ook dat moet natuurlijk grootst gevierd worden. Dat doen wij met collega’s, partners, maar vooral met onze klanten! Achter de schermen zijn wij daarom gestart met de organisatie van een groot feest. Eén groot SelektEvent waarbij we alles samen willen laten komen. Daarom krijgen de Open Dagen van het voorjaar in 2020 een heel bijzonder tintje. Wat er precies gaat gebeuren, kunnen we nog niet verklappen. Hou daarom zeker de website in de gaten om niets te missen over 40 jaar SelektHuis!

Ben je dus van plan om zelf te bouwen, of je nu wel of geen kavel hebt?

Dan is het zeker de moeite waard om naar één van onze evenementen te komen.

Zien we je volgend jaar ook weer bij één van deze evenementen?

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven