Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Jonge senioren denken bij het ontwerp van een nieuw te bouwen 50+ woning steeds vaker na over een levensfasebestendig of toekomstgericht wonen. Denk jij ook aan het bouwen van een gelijkvloerse woning met voorzieningen zoals een slaap- en badkamer op de begane grond? In dit blog zetten we alle blogs, artikelen en opgeleverde woningen over levensloopbestendig bouwen op een rij!

Blogs

De afgelopen weken hebben we regelmatig een leuk en leerzaam blog geschreven over levensloopbestendig bouwen. Toch is de trend om levensloopbestendig of toekomstgericht te bouwen niet nieuw. Al eerder schreven we interessante blogs die je verder helpen op weg naar de ontwikkeling van jouw droomhuis. Daarom hebben we de leukste artikelen voor je verzameld hieronder:

 1. Ben je nog aan het afwegen of levensloopbestendig bouwen wat voor jou is? Of die toekomst nu ver weg is of dichtbij, levensfasebestendig kan altijd. Waarom? In dit blog geven we de vijf belangrijkste redenen voor levensloopbestendig bouwen!
 2. Eén van de eerste stappen die je zet in de ontwikkeling van jouw droomhuis is inspiratie. In 5 tips nemen we je mee langs allerlei inspiratiebronnen voor jouw droomhuis! Lees het blog 5 tips voor het bouwen van een levensloopbestendige woning.
 3. Toekomstgericht wonen betekent dat de woning tijdens bouw wordt voorbereidt op iedere levensfase. Dit kan dus ook als je nog midden in het leven staat of een eengezinswoning gaat bouwen. In het blog “Denk toekomstgericht” vertellen we alles over de mogelijkheden die er bij SelektHuis zijn voor de bouw van een woning voor iedere levensfase.
 4. Ook het volgende blog gaat over de aanpassingen die je kunt doen tijdens de bouw van je woning op het moment dat nóg niet toe bent aan een seniorenwoning, maar wel goed voorbereid wilt zijn als je in de toekomst fysiek wat minder goed kunt. We nemen alle mogelijke toepassingen met je door in het blog Goed voorbereid de toekomst in! 
 5. Een ander thema dat nauwverwant is aan levenloopbestendig bouwen is onderhoudsarm bouwen. Hierbij maak je ontwerp- en materiaalkeuzes die ervoor zorgen dat je minder onderhoud aan je woning hebt. Nu, en in de toekomst. Dit is niet alleen handig, maar ook goed voor de portemonnee. Lees dus snel alle kosten en bespaartips met onderhoudsarm bouwen!
 6. Tot slot hebben we een leuke blog over de levenloopbestendige WinWin voor je. Hierin vertellen we alles over onze nieuwste serie basismodellen die ook in een levenloopbestendige variant te verkrijgen is. En het leuke van deze woning is dat de prijs van deze woning, laag is! Zo maken we ook levensloopbestendig bouwen betaalbaar. Lees in het blog betaalbare levensloopbestendig woning bouwen hoe we dit waar maken!

Levensloopbestendige woningen

Over de gehele website staan onze woningen centraal. Maar in de woningzoeker laten we je veel verschillende woningen zien die wij opleverden voor onze klanten. Je krijgt hiermee een goed beeld van de oneindige mogelijkheden van SelektHuis. Er is voor elk wat wils. Daarom staan er ook veel levensloopbestendige woningen tussen. Van platdak tot klassieke woning. Ook in de levensloopbestendige stijl kun je nog alle kanten op.

 1. Landelijk en levensloopbestendig
 2. Eigentijdse seniorenwoning 
 3. Moderne vrijstaande woning
 4. Moderne bungalow
 5. Onderhoudsarme Granada 
 6. Moderne seniorenwoning
 7. Klassieke Engelse Cottage

 

Meer informatie over levensloopbestendig bouwen

Natuurlijk hebben we nog meer informatie voor je om je op weg te helpen naar jouw perfecte plaatje. Onze SelektSpecial ‘Seniorenwoning bouwen‘ laat een aantal voorbeelden en tips zien. Vraag deze aan en ontvang ‘m digitaal in je mailbox!

Mis niets over toekomstgericht bouwen

Naast alle artikelen en informatie die je op onze website kunt vinden over het bouwen van seniorenwoning, delen we ook veel tips en nieuws over dit onderwerp op onze social kanalen en in de wekelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief nemen we je elke week mee op reis naar jouw droomhuis: we houden je op de hoogte van nieuws over SelektHuis, delen de populairste blogs, geven volop inspiratie voor jouw droomhuis en nemen je stap voor stap mee in het bouwproces. Dat mag je dus niet missen!

Aanstaande donderdag ontvangen alle abonnees weer een gloednieuwe nieuwsbrief op hun digitale deurmat. Wil jij deze nieuwsbrief nou ook ontvangen? Dat kan natuurlijk! Meld je direct aan!

Social

Volg ons dus ook via onderstaande kanalen en mis niets.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven