Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

De tuin is een verlengde van het huis. De sfeer die in huis heerst, wordt doorgezet naar de tuin. Zo kun je zowel binnen als buiten volop genieten van jouw droomhuis en jouw tuin.

Heb je aan de tuin gedacht?

Toch zijn er nog veel huizenbouwers die in eerste instantie niet denken aan de tuin! Vervolgens valt het dan nog wel eens tegen hoeveel het kost om een tuin aan te laten leggen. Het is dus verstandig om dit vooraf in het budget mee te nemen. Hoe je de tuin indeelt, aanlegt en inricht bepaalt mede de uitstraling van jullie woning. Het is dus nooit te vroeg om ook hier inspiratie voor op te gaan doen.

Welke tuinliefhebber ben jij?

Tuinliefhebbers zijn er in vele soorten. De liefhebber die zich echt één met de natuur voelt wanneer zijn handen in de aarde wroeten. Maar ook de liefhebber die met een boek op de loungebank geniet van het uitzicht. Of de amateurkok die een eigen moestuin met zorg bijhoudt. En de praktisch ingestelde tuinliefhebber die een onderhoudsvrije tuin wenst met veel bewegingsruimte.

In het najaar en de winter beleven we de tuin van binnenuit. In de lente en zomer begeven we ons veel in de tuin. Ontbijtend op het terras, luierend in de stoel, spelend op het grasveld of doezelend in de schaduw van die mooie boom. Ook koken en eten we steeds meer buiten, besteden we meer aandacht aan een buitenkeuken en kunnen we nagenieten in een zithoek bij de buitenhaard bijvoorbeeld. Een goed ingerichte tuin, die aansluit op jouw leefstijl, is de perfecte finishing touch van jouw huis.

Nieuw huis, nieuwe tuin

Alles nieuw, op elkaar afgestemd en helemaal naar jullie wensen. Dat betekent de nodige voorbereiding. Welke sfeer moet het uitademen en wat moet je er allemaal kunnen doen? Een moodboard helpt je hiermee. Bereid je goed voor en blader door tuinmagazines, scheur er uit wat je aanspreekt. Combineer deze op jouw moodboard. Ook Pinterest is een grote bron van inspiratie en lekker makkelijk natuurlijk als digitale moodboard. Als die schaar en lijm je niet zo liggen. Pin er op los en creëer binnen no time jullie idéale buitenplek!

Nog meer informatie & inspiratie?

Tijdens de Open Dagen van SelektHuis in Rijssen, is ook Buro Ruiter aanwezig.  Buro Ruiter is een vernieuwend buro voor tuin- en landschapsontwerp, die niet alleen ontwerpen, maar ook mee denken en de uitdaging aangaan om een tuin te realiseren die past bij jullie wensen, de ruimte en het budget. Je kunt altijd vrijblijvend een gesprek met ze aangaan, wanneer je de Open Dagen bezoekt.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven