Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Iedere ruimte zijn eigen uitstraling

Ieder huis heeft verschillende ruimtes en iedere ruimte heeft een eigen functie. Door de functie van een kamer heeft de kamer vaak een specifieke uitstraling. Een slaapkamer is vaak rustig ingericht en gefocust op de rust ’s nachts maar, een werkplek heeft wel een hele andere sfeer. Een van de belangrijkste onderdelen van een kamer is het behang, Met behang kun je makkelijk de hele sfeer van een kamer veranderen. Je hebt behang in allerlei kleuren, soorten, maten en patronen en hiermee oneindig veel mogelijkheden op het gebied van behang.

Behang als eyecatcher

Een leuk idee is om het behang als eyecatcher te gebruiken. Je kunt een kamer in één oog opslag een bepaalde sfeer meegeven door middel van het behang. Bij het kiezen van een behang dat als eyecatcher gebruikt wordt, wil je natuurlijk een bijzonder en uniek behang vinden. Allereerst kun je dat zelf ontwerpen en laten drukken op behang maar je kunt ook online op zoek gaan naar speciaal behang. Vaak kun je online heel veel gave patronen en afbeeldingen vinden die perfect kunnen passen in die ene kamer. Een eyecatcher in een kamer vind je vaak maar op één muur want vier muren met een druk patroon is teveel van het goede. Kies dus eerst een muur waarop jij een opvallend behang wilt en ga op zoek naar dat perfecte behang.

Zorg voor meer ruimte door het gebruik van lichte kleuren en veel licht

Behang kan veel doen voor een ruimte, niet alleen een sfeer creëren maar ook ruimte. Mocht je een kleine ruimte in huis hebben en daar een donker behang hebben, dan lijkt de ruimte nog kleiner dan deze eigenlijk is. Als je gebruik maakt van lichte kleuren dan zorgt dit voor een ruimtelijk gevoel en oogt de kamer meteen een stuk groter. Daarnaast is het ook verstandig om een kleine kamer goed te verlichten met mooie lampen. Een ruimte die niet goed verlicht is oogt gelijk kleiner. In kleinere ruimtes is het ook niet handig om een druk patroonbehang te kiezen maar hoe eenvoudiger hoe beter. Een eenvoudig behang zorgt voor rust en deze rust zorgt weer voor een ruimtelijk gevoel in de kamer.

 

GASTBLOGGERS VAN SELEKTLIVING
Rob Brinks is één van onze gastbloggers en werkzaam bij Zitmaxx Wonen (in Ter Aar). Hij bezoekt regelmatig woonbeurzen. Hierdoor weet hij alles over interieur, meubels,interieurproducten en woonaccessoires. Als expert in de interieurwereld is hij op de hoogte van alle innovaties en bijzondere interieurproducten waar je je uren kunt vergapen. Elke maand deelt hij één van zijn favoriete onderwerpen met ons!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven