Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Op 1 april 2020 bestaat SelektHuis 40 jaar. En wie jarig is, trakteert! Dat doen wij met de WinWin woningen. De WinWin woningen, zijn het nieuwe zusje van onze basismodellen en speciaal ontworpen voor de huidige woningmarkt. Een speciaal team knappe koppen heeft de handen ineen geslagen om in het geheim samen te werken aan een woning die alles heeft. En dat is gelukt!  Onze architect, bouwkundig adviseur, calculator, bouwkundig tekenaar en inkoper hebben de ideale woning ontworpen: betaalbaar, simpel en slim!

Voor het veertig jarig jubileum grepen we terug naar oude dromen en onze visie op bouwen: nieuwbouw woningen bereikbaar maken voor iedereen! Natuurlijk zijn de woningen wel helemaal van deze tijd en hebben de kwaliteit waar SelektHuis bekend om staat. Er zijn vier WinWin woningen die alle vier een hip en fris ontwerp hebben met ieder hun eigen bouwstijl. Deze woningen voldoen aan de laatste (energiezuinigheids)eisen, worden traditioneel gebouwd met prefab onderdelen en zijn helemaal compleet: van ontwerp tot de oplevering. Ook deze woningen kunnen wij snel bouwen door ons Slim Bouwen bouwsysteem.

Wat is WinWin?

Bij de huidige woningen van SelektHuis is er keuze uit ruim 20 basismodellen. Dit wordt als geraamte genomen en vervolgens komt door een combinatie van woonwensen, bouwvoorschriften en materiaalkeuzes jouw droomhuis tot leven. Hierbij is er veel keuzevrijheid en flexibiliteit.

We merkten dat meer en meer klanten terug gaan naar de basis. Tijdens het maken van bouwplannen krijg je te maken met scherpere regelgeving, stijgende kavelprijzen, variërende hypotheekrentes en duurder wordende materiaalkosten. In de praktijk kan dit betekenen dat een uniek droomhuis net niet meer meer haalbaar is of erg gecompliceerd wordt. Daarom is er nu de WinWin woning.

De WinWin woningen hebben beperktere opties, enkele slimme budget keuzes en een speciale korting. Hierdoor kunnen wij de WinWin woning nóg scherper in de markt zetten.

Vier bouwstijlen

Door de woning op een aantal punten te standaardiseren kunnen we besparen in onze productiekosten. Ook kunnen we groter inkopen waardoor schaalvoordelen een financieel voordeel opleveren. In de praktijk merkten we dat veel klanten dezelfde keuzes maken. Daarom is de WinWin slechts verkrijgbaar in één afmeting: de meest gekozen afmeting. En dat is niet verwonderlijk, want met ruim 600 m³ is de woning groot genoeg voor maar liefst drie slaapkamers en een ruime keuken en woonkamer. Kortom voldoende ruimte voor een ruime gezinswoning.

In de basis heeft de woning al een eigentijds jasje en is dus al helemaal instapklaar! Maar de woning kan worden geüpgraded met één van de vier verschillende bouwstijlen.

Zelf aan de slag

Met de WinWin woning koop je een kant-en-klare woning. Van ontwerp tot oplevering regelt SelektHuis de hele ontwikkeling en bouw van de woning. Echter hebben we een aantal dingen uit de basis gehaald. Die kun je zelf nog doen of uitbesteden aan specialistische partijen. Het enige wat je namelijk zelf hoeft te doen is de wandafwerking, de keuken, het schilderwerk, tegelwerk en sanitair. Hiermee kun je fors besparen!

Extra opties

Natuurlijk blijft het mogelijk om je eigen ideeën en wensen toe te passen op je woning. Het blijft immers jouw droomhuis. Op deze manier kun je je woning helemaal aanpassen op jouw woonwensen. Zo is het mogelijk om de woning te verlengen of te verbreden en kun je een dakkapel of erker toevoegen.

Extra scherp geprijsd

Alle bovenstaande acties leveren al een flinke besparing op. Maar daar doen wij nog een schepje bij bovenop. De WinWin is namelijk extra scherp geprijsd. Wij vinden namelijk dat nieuwbouw bereikbaar moet zijn voor iedereen!  Dat is WinWin!

We snappen dat je nu nog meer wilt over de WinWin woningen. Maar we verklappen nog niet alles.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de prijzen en hoe de woningen eruit zien?

Binnenkort maken we meer bekend over de WinWin!

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven