Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Wat kost een levensloopbestendige woning laten bouwen?

Wat kost een huis bouwen? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. In een eerder blog schreven we daarom hoe je een woning betaalbaar kunt laten bouwen met de WinWin. De WinWin woning is het nieuwe zusje van onze basismodellen en speciaal ontworpen voor de huidige woningmarkt. In de basis heeft deze woning alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen wonen. Het enige wat je zelf nog moet doen, is het schilderwerk, sanitair en tegelwerk. Ook heeft de woning een strak moderne uitstraling in de basis.

Vanuit deze WinWin Basis zijn er verschillende mogelijkheden en pakketten toe te voegen aan de woning zodat de woning helemaal wordt afgestemd op jouw woonsituatie en wensenlijstje. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor één van de drie optiepakketten in een specifieke bouwstijl. Maar ook voor de verschillende woonthema’s hebben we speciale pakketten ontwikkeld.

Klaar voor de toekomst

Een woonthema dat we steeds vaker zien is levensloopbestendig bouwen. Het idee achter levensloopbestendig, toekomstgericht of levensfasebestendig bouwen is dat de woning alle voorzieningen heeft om tot op hoge leeftijd in de woning te kunnen blijven wonen. Dus ook als het fysiek een tandje minder gaat, is wonen in een levensloopbestendige woning nog comfortabel. Want wanneer je jouw droomhuis besluit te gaan bouwen, wil je daar toch ook nog heel lang kunnen blijven wonen? Daarom hebben we een nieuw optiepakket voor de WinWin: het levensloopbestendig pakket. In dit blog vertellen we meer over deze levensloopbestendige nieuwbouw woning.

In het kort: de Winwin

Voor we antwoord kunnen geven op de vraag over de kosten, is het goed om te weten wat de WinWin is. De WinWin is een nieuwe serie basismodellen waarbij we enkele slimme budgetkeuzes hebben gemaakt om de woning betaalbaar te houden. In het ontwerp en de ontwikkeling is daarom gezocht naar een simpel concept met slimme keuzes om zo de prijs laag te houden. Dat is gelukt!

Met de WinWin woning bouw je voordelig je droomhuis. De WinWin heeft in de basis een strak, moderne uitstraling. Ook wordt de woning helemaal compleet opgeleverd: van zes zonnepanelen tot vloerverwarming en van een luxe hardhouten trap tot behangklare wanden. Zelfs de ontwerpkosten en constructieberekeningen zijn inbegrepen. Hoewel de WinWin een voorgedefinieerde indeling heeft, is de begane grond vrij indeelbaar. Voor de indeling van de verdieping kun je kiezen uit een aantal praktische en veel gekozen plattegronden. Maar altijd voorzien van alle gemakken! Door daarnaast zelf aan de slag te gaan met een klein deel van de afbouw, bespaar je flink.

Ook heb je de keuze voor een aantal upgrades van de woning. Dit zijn samengestelde pakketten van een aantal materialen of toepassingen met een eigen thema. Hierbij hebben we geluisterd naar jullie. De meest gekozen en populaire opties hebben we gebundeld, simpelweg omdat we uit ervaring weten dat ze een goede toegevoegde waarde zijn voor de woning.

Optiepakket levensloopbestendig

Daarom is het ‘optiepakket levensloopbestendig’ ontwikkeld. In de praktijk betekent levensloopbestendig bouwen vaak dat de woning een slaap- en badkamer op de begane grond heeft. Samen met wat andere kleine aanpassingen wordt de woning zo al heel praktisch.

Alle WinWin woningen kunnen daarom uitgevoerd worden met een levensloopbestendig pakket. Met dit pakket wordt een aanbouw aan de woning gerealiseerd waarin een slaap- en badkamer kunnen worden gebouwd.

WinWin Basis + levensloopbestendig pakket + enkele persoonlijke aanpassingen = jouw betaalbare droomhuis!

Heb jij dus plannen om een levensloopbestendige woning te laten bouwen? En heb je niet het budget voor een exclusieve villa? Dan is de WinWin woning met een levensloopbestendig pakket de perfecte uitkomst! Deze woning is betaalbaar, simpel & slim!

In de basis is de woning al erg compleet. Natuurlijk blijft er ruimte voor flexibiliteit in de keuze van materialen, kleuren, indeling, afwerkingsniveau en uitbreidingen zoals erkers.

PERSOONLIJKE PRIJSINDICATIE VAN DE WINWIN?

Kun jij je enthousiasme over de WinWin, net als wij, niet bedwingen? Maak dan snel een afspraak en bespreek de mogelijkheden met één van onze adviseurs. Zij maken al na de eerste afspraak een complete offerte van de ontwikkeling en bouw van jouw droomhuis!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven