Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Populairste blogs

Een nieuw jaar betekent vaak goede voornemens en frisse plannen voor het nieuwe jaar. Is één van deze plannen om dit jaar te gaan bouwen en je woondroom werkelijkheid te laten worden? Heb je misschien in 2019 een kavel gekocht en wil je hierop jouw droomhuis realiseren? Of wil je je bestaande woning slopen en nieuw gaan bouwen? In de blogs van afgelopen jaar hebben we al veel geschreven over dit onderwerp en kwamen alle goede tips aan de orde. Heb je ze gemist omdat jouw plannen nog helemaal vers zijn? Geen nood. In dit blog lopen we er in sneltreinvaart doorheen!

Dat doen we door de vijf meest gelezen blogs met je te delen.

Blog #1 Hoe bouw ik mijn nieuwbouw woning betaalbaar?

Een huis bouwen goedkoop? Dat is afhankelijk van jouw woonwensen en budget, maar wij denken voor bijna elk redelijk budget wel goedkoop te kunnen bouwen! Hoe we dat doen? In dit blog lees je 3 tips om goedkoper te kunnen bouwen. Als je bijvoorbeeld zelf handig bent, is casco bouwen een goed optie. Lees alle tips in dit blog.

Blog #2 In aanbouw moderne Monte Viso

In Loenen bouwen we een moderne Monte Viso. Michiel, onze adviseur, was erg enthousiast over de plannen en wilde deze graag in de schijnwerper zetten. Benieuwd hoe deze woning eruit ziet? Bekijk het snel in dit blog.

Blog #3 Energiezuinig bouwen: All Electric

Het is je vast niet ontgaan, het nieuws dat per 1 juli 2018 alle woningen gasloos gebouwd moeten worden. Inmiddels hebben wij jarenlange ervaring met energiezuinig bouwen en weten we dus ook hoe we gasloos moeten bouwen. Dat kan op verschillende manieren. In dit blog leggen we één van deze manieren uit: we praten je bij over de term All Electric! Een extra energiezuinig alternatief op gas.

Blog #4 De favoriet van Jan

Opgeleverde woning: Een huis bouwen met SelektHuis betekent dat je jouw droomhuis kunt bouwen. Elke woning is uniek, zelfs voor ons! In de blogreeks ‘de favoriet van’ vertelt één van onze medewerkers zijn of haar mooiste woondroom. Een woning met een bijzonder verhaal of gewoon een woning die wij simpelweg prachtig vinden. In dit blog vertelt Jan Rolleman, uitvoerder bij SelektHuis, over zijn favoriete woning: een rietgedekte Monte Viso in Herveld.

Blog # 5 De notariswoning

Rijke detaillering en gebruik van luxe materialen zijn slechts enkele kenmerken van een notariswoning. Een notariswoning is een karakteristiek en herkenbaar woningtype. In dit blog lees je meer over de notariswoning en laten we je enkele verschillende notariswoningen zien. Lees en kijk je mee?

WAT ZIJN JOUW VOLGENDE STAPPEN?

Hopelijk heb je na het lezen van de blogs voldoende inspiratie op gedaan. Vraag ook onze woningbrochure SelektLiving aan voor inspiratie, tips en nuttige informatie. Heb je nog vragen? Ons Team Advies & Verkoop staat altijd telefonisch voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij zijn te bereiken via 0548 – 537 555.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven