Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Blog top 5

Volg jij ons blog al even, dan weet je dat we blogs schrijven over de meest uiteenlopende zaken. Maar één ding hebben ze allen gemeen, het gaat namelijk over: wonen!

En of je nu nog aan het oriënteren bent, aan het zoeken naar het juiste bouwbedrijf, een keuze wilt maken voor een bouwer of zelfs al aan het bouwen bent, voor iedereen staat er lekker leesvoer! Voor ons reden om even de top 5 blogs van het afgelopen jaar op een rij te zetten voor je.

  1. Een huis bouwen in 6 stappen

Ben je nog oriënterend en weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen? Dat horen we heel vaak bij SelektHuis, daarom hebben we geprobeerd om in 6 stappen uit te leggen, hoe wij jouw droomhuis zouden kunnen bouwen. Lees in dit blog meer over een huis bouwen, het bouwconcept Slim Bouwen van SelektHuis en hoe je de woningbrochure van SelektHuis kunt aanvragen!

  1. Gasloos bouwen

Het is je vast niet ontgaan, het nieuws dat per 1 juli 2018 definitief het gasverbod is doorgevoerd. Dat houdt in dat wij alleen nog maar gasloos bouwen. Nou wat betekent dit nu allemaal voor jou, voor jouw droomhuis en voor de prijzen? Lees daar maar over in het blog Gasloos bouwen.

  1. Goedkoop huis bouwen

Een huis bouwen goedkoop? Wat is goedkoop? Wij denken dat we door de perfecte verhouding tussen kwaliteit, prijs & woonwensen te vinden, voor bijna elk budget kunnen bouwen. We leggen graag aan je uit hoe wij dit zien, wat we toepassen om dit mogelijk te maken en wat de voordelen zijn! Lees je mee?

  1. 10x tips van de stylisten

SelektHuis werkt samen met een aantal partners die zo nu en dan ook bijdragen met een blog op hun eigen vakgebied. Dit is o.a. Meiling Interieur & Decoratie uit Putten. De stylisten zijn dagelijks bezig met nieuwe trends, materialen, kleuren en weten dus alles van interieur! Met deze tips kun je je alvast voorbereiden op de volgende fase, nadat de woning is opgeleverd: het inrichten van jouw droomhuis!

  1. Denk toekomstgericht

Er is heel veel vraag naar een levensloopbestendige woning. Als je dan toch jouw droomhuis gaat bouwen, is het fijn om de woning al zo te laten ontwerpen, dat je er ook echt oud in kan worden! Denk dus bij een toekomstgerichte woning of levensloopbestendig bouwen niet meteen aan een typische seniorenwoning. Het houdt gewoon in dat we de voorzieningen treffen om uiteindelijk op de begane grond te kunnen gaan ‘leven’ met een ruimte die geschikt is als slaapkamer en de badkamer ( of een tweede badkamer) op de begane grond. Lees meer over toekomstgericht bouwen!

Wat zijn jouw volgende stappen?

Hopelijk heb je na het lezen van de blogs voldoende inspiratie op gedaan. Vraag ook onze woningbrochure SelektLiving aan voor inspiratie, tips en nuttige informatie. Heb je nog vragen? Ons Team Advies & Verkoop staat altijd telefonisch voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij zijn te bereiken via 0548 – 537 555.

Leg de eerste bouwstenen voor jouw toekomst vandaag nog!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven