Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Samen een thuis

Naast dat er een dramatisch tekort is aan zorgpersoneel, zitten verpleeg- en verzorgingstehuizen vol. Hierdoor neemt de kwaliteit van de zorg af vindt men. Ook willen mensen langer zelfstandig wonen. Een mantelzorgwoning biedt hierbij de oplossing. Mocht het moment komen dat mantelzorg nodig is, is de mantelzorger dichtbij om je dagelijks te kunnen ondersteunen en/ of verzorgen. Echter biedt deze woning ook privacy, comfort en faciliteiten voor beide families. Je hoeft dus niet in te leveren op jouw levensplezier!

 

Zelfstandig en toch dichtbij

Vaak is er één hoofdwoning waarin een gezin woont. De tweede wooneenheid is dan kleiner & alleen op de begane grond gesitueerd. Deze eenheid is geschikt voor het (toekomstige) zorgafhankelijke familielid. Zo wordt het mogelijk voor ouder(s) om langer zelfstandig te wonen. Daarnaast kan het natuurlijk ook gewoon prettig zijn om je familie dichtbij te hebben!

We zijn altijd dichtbij, maar houden onze eigen privacy!

Basismodellen

Bijna al onze basismodellen zijn geschikt voor dubbele bewoning en er zijn erg veel mogelijkheden om een basismodel zo aan te passen, dat het aan de behoeftes tegemoet komt, die beide bewoners hebben.

We kunnen nog meer ruimte creëren door bijvoorbeeld een serre te plaatsen, een uitbouw te doen of de woning te verlengen. De begane grond zal in ieder geval compleet gefaciliteerd worden voor degene die eventueel verzorging nodig heeft. Verder is de woning helemaal aan te passen en in te delen naar jullie wensen. Bij het maken van het ontwerp houden we rekening met de woonsituatie zoals jullie deze voorleggen.

De keuze is aan jou!

Lees nog eens alles na over de Mantelzorgwoning online of vraag onze SelektSpecial aan. Deze helpt je op weg naar jouw woondroom met een aantal voorbeelden en tips voor een kangoeroewoning. Op onze woningen pagina hebben we bovendien een mooi voorbeeld van een opgeleverde mantelzorgwoning.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven