Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Casco bouwen bespaart geld! Maar het betekent ook dat je nog heel veel zelf moet doen. Ben je handig of heb jij hele handige familie & vrienden? Dan is casco bouw een goede manier om toch jouw droomhuis te realiseren binnen het budget dat jij beschikbaar hebt!

DOE-HET-ZELF

Voor de één is het de ultieme droom, voor de ander een complete nachtmerrie: zelf je huis bouwen. Gelukkig zijn er de casco afwerkingspakketten van SelektHuis. Casco wil zeggen dat SelektHuis de ruwbouw verzorgt en dat de gehele afwerking van de woning in jouw handen ligt. Hierdoor zorgen we voor een goede basis en hoef jij je alleen nog bezig te houden met de afwerking!

Wel de voordelen van nieuw bouw, maar niet alle stress van zelf bouw!

budget

Als jouw woonwensen niet overeenkomen met het budget, dan is casco bouwen wellicht een optie. Bij SelektHuis zijn er verschillende casco-pakketten beschikbaar en is er in overleg veel mogelijk met betrekking tot het werk dat je zelf zou kunnen uitvoeren. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kunnen wij jouw woning in elk gewenst afwerkingsniveau realiseren. Dat betekent dat de woning alleen wind- en waterdicht opgeleverd wordt. Jij doet dan zelf het meeste werk. Maar we kunnen ook al het bouwtechnische werk voor je uit handen nemen zodat je alleen nog het schilderwerk en het sanitair zelf hoeft te regelen. Met de handige afwerkingspakketten heb je zelf de touwtjes in handen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf je eigen pakket aan werkzaamheden samen te stellen. Met de adviseur van SelektHuis kun je goed doorspreken waar jouw kennis & ervaring ligt, zodat er vastgelegd kan worden in welk gewenst afwerkingsniveau de woning opgeleverd gaat worden. Denk aan het laten leveren zonder installatie of sanitair, maar je kunt er ook voor kiezen om jouw droomhuis zonder binnenwanden, en alleen wind- en waterdicht, op te laten leveren. De rest is aan jou!

Zo kun je geld besparen dat besteed kan worden aan de woonwensen die eigenlijk niet meer binnen het budget passen. Of wordt gewoonweg de bouw van een vrijstaand huis financieel mogelijk door een lagere hypotheek. Je bepaalt ook nog eens voor een groot gedeelte jouw eigen bouwtempo!

Met de zekerheid van SelektHuis leg je een snelle en solide basis!

Denk jij aan casco bouwen en wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Vraag dan een afspraak aan met één van onze adviseurs! Samen kunnen we jouw droomhuis en afwerkingsniveau samenstellen en ontvang je geheel vrijblijvend een offerte in je mail! Ook dat is Slim Bouwen!

De voordelen van casco

Als je je al een beetje verdiept hebt in casco, is het je misschien al opgevallen. Jouw droomhuis casco laten bouwen biedt vele voordelen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

  • Hou zelf de regie over de afbouwplanning
  • Eigen huis bouwen met lagere investering
  • Geen zorgen over alle randzaken. Wij zorgen voor het tekenwerk, de vergunningen en berekeningen. Jij hoeft je alleen nog maar bezig te houden met de afbouw!
  • We bouwen de woning razendsnel wind- en waterdicht. Hierdoor is er nauwelijks vocht in de woning aanwezig.
  • Degelijke basis met garantie op de dragende constructie

Casco bouwen gaat dus veel verder dan het besparen van geld! Wie wil dat nou niet?

Meer informatie & inspiratie nodig?

Vraag ook eens de SelektSpecial aan. Hier vind je nog meer inspiratie, belangrijke informatie over het bouwproces en staan er prijzen vermeld. Wil je meer weten over casco bouwen? De SelektSpecial Casco woning bouwen laat de mooiste woningen zien en je kunt alles nog even rustig op je gemak doornemen.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven