Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Voordelen van hoge isolatiewaarde

De isolatiewaarde zegt iets over de mate waarin een woning geïsoleerd is. Een hoge isolatiewaarde houdt dus in dat een woning goed geïsoleerd is en meer bescherming biedt tegen warmte, kou en geluid. Veel ongewenste luchtstromen worden tegen gehouden, waarmee bovendien vochtaantasting van de constructie wordt voorkomen. Daarnaast is een woning met een hoge isolatiewaarde een stuk energiezuiniger, dat betekent lagere kosten!

Een eigen energiespecialist

SelektHuis is onderscheidend als je het hebt over ‘alles onder 1 dak’. Wij hebben alle vaklieden en specialisten in eigen dienst. Met als doel om jou als opdrachtgever compleet te ontzorgen. Zo ook een energiespecialist! De energiespecialist houdt zich bezig met wet-& regelgeving omtrent energiezuinig bouwen, als ook alle ontwikkelingen op het gebied van materialen en technieken om dit te bereiken.

Eigen luchtdichtheidspecialisten

We hebben eigen gecertificeerde luchtdichtheidspecialisten die de kwaliteit kunnen meten van de bouwtechnische details met een blowerdoortest en warmtebeeldcamera. Door deze tests te doen, kunnen we goed meten of de woningen aan de kwaliteitsnormen voldoen!

Ontwikkelingen Energie Zuinig Bouwen

Energiezuinigheid, BENG, EPC, duurzaamheid, het zijn allemaal begrippen die je ongetwijfeld voorbij hebt horen komen als je bouwplannen hebt. In de bouwwereld is energiezuinig bouwen tegenwoordig een must.

Op dit moment zijn de energiezuinigheidsmaatregelen en bouwbesluiteisen volop in ontwikkeling. Binnenkort is er een SelektSpecial beschikbaar waarin we je uitgebreid informeren over deze ontwikkelingen en hoe wij als SelektHuis hiermee omgaan en eigenlijk al standaard voldoen aan het Bouwbesluit.

Wil je deze ontvangen? Hou dan onze nieuwsbrief goed in de gaten, zodra de SelektSpecial beschikbaar is zullen we jullie hiermee informeren!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven