Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Top 5 veelgestelde vragen

Tijdens het maken van je bouwplannen, komt er veel op je af! Bij SelektHuis ontzorgen we het hele traject van ontwerp tot oplevering. Maar waar begin je? Ook daar helpen we je graag bij! Wij krijgen namelijk vaak dezelfde vragen van onze opdrachtgevers. Deze vind je onder de veelgestelde vragen. In dit blog lichten we vijf van deze veel gestelde vragen voor je uit. Zo bouwen we stap voor stap mee aan jouw droomhuis!

De veelgestelde vragen pagina vertelt je bijvoorbeeld al veel over alle begrippen in de bouwwereld die je wellicht nog niet kende. Wat is laagbouw? Waarom is een casco huis interessant? Of moet ik kiezen voor standaard of maatwerk bouw? Op de veelgestelde vragen pagina geven we de antwoorden op deze, en andere, vragen.

Loop je zelf ook rond met vragen over het bouwen van een huis? Geen zorgen!

Hier volgen de vijf meest gestelde vragen.

Hoe gaat het bouwen van een vrijstaande woning in zijn werk?

Een vrijstaande woning bouwen is een droom voor heel veel mensen. SelektHuis kan deze droom werkelijkheid laten worden. Dat doen wij geheel op onze eigen wijze met het Slim Bouwen: het bouwsysteem waarin we traditionele bouw combineren met prefab onderdelen uit onze eigen productiehallen. Hierdoor kunnen we snel bouwen en gunstige prijzen bieden. Ook bouwen we het huis volledig naar jouw woonwensen, want er is binnen het bouwsysteem heel veel mogelijk.

Om jouw dromen uit te laten komen, beginnen we met een persoonlijk gesprek. Wat kun je verwachten tijdens zo’n persoonlijk gesprek over jouw bouwplan? Lees het antwoord in de veelgestelde vraag: Ik droom al jaren van het bouwen van mijn eigen vrijstaande woning. Hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer maak ik een afspraak voor een offerte?

Voordat je besluit om jouw eigen huis te laten bouwen door SelektHuis, neem je eerst een paar voorbereidende stappen. In de oriënterende fase is het verstandig om informatie op te vragen. Je bent al lekker bezig door dit blog te lezen. Maar vraag ook eens onze SelektLiving brochure aan of bezoek één van de SelektEvents.

Wil je meer weten over de voorbereiding van je bouwplannen? Lees dan het hele antwoord op de vraag: Wanneer maak ik een afspraak voor een offerte?

Wat is sleutelklaar en casco?

Tijdens je zoektocht ben je deze begrippen ongetwijfeld al eens tegengekomen: sleutelklaar en casco. Beide refereren ze naar het afwerkingsniveau of de opleveringsstaat van de woning. Je zult hierin een keuze moeten maken.

De interpretaties van deze begrippen verschilt echter nogal in de bouwwereld. Daarom leggen we je graag in heldere taal uit wat wij bedoelen.

Sleutelklaar

Bij een sleutelklaar afwerkingsniveau kies je ervoor om jouw huis compleet door SelektHuis te laten afwerken.

Casco

Bij een casco afwerkingsniveau kies je ervoor om het ruwbouw werk door SelektHuis te laten verzorgen. Daarna kun je zelf aan de slag met de afwerking.

Casco plus

Bij een casco plus afwerkingsniveau kies je ervoor om de woning tussen casco en sleutelklaar te laten afwerken door SelektHuis.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen samenstelling te kiezen van de werkzaamheden die SelektHuis voor je uitvoert en de werkzaamheden die je zelf verzorgt. Wat er precies wel of niet is inbegrepen in de verschillende pakketten, lees je in de veelgestelde vraag: Wat is sleutelklaar en casco?

Wat is systeembouw precies; hoe werkt het?

We vertelden het net al: SelektHuis is een systeembouwer. We bouwen de droomhuizen van onze opdrachtgevers volgens ons eigen Slim Bouwen bouwsysteem. Dit heeft vooral veel voordelen, omdat we het beste van alle bouwmethodes hebben gecombineerd.

Hoe we dat doen? Het antwoord op de vraag “Wat is systeembouw precies?” lees je hier.

Wat kost een eigen huis bouwen?

Dit is zonder twijfel de meest gestelde vraag die we te horen krijgen! Hij mag daarom in dit lijstje zeker niet ontbreken.

De uiteindelijke prijs van jouw droomhuis is afhankelijk van verschillende factoren. SelektHuis heeft een vast bedrag voor ieder basismodel. Welk basismodel bij jouw woonwensen past, wordt besproken in een oriënterend gesprek. Hierbij bespreken we ook de aanvullende woonwensen. Na dit overleg brengt jouw adviseur alle kosten voor je in kaart. Zo heb je snel en overzichtelijk op een rij welke prijs je betaalt voor jouw droomhuis en voorkomen we onaangename verrassingen.

Wil je weten waar je aan moet denken? Of ben je op zoek naar tips om de kosten inzichtelijk te krijgen? Lees dan de veelgestelde vraag: Wat kost een eigen huis bouwen?

Andere vragen

Heb jij naar aanleiding van deze blog of de veelgestelde vragen een vraag aan SelektHuis? Stel je vraag dan aan onze adviseur tijdens Ontmoet & Groet!

Dit evenement is bij uitstek geschikt om kennis te komen maken met het SelektTeam van de vestiging in jouw regio. Je kunt de showroom met materialen bekijken, en natuurlijk vragen stellen aan de adviseur. Neem ook alle informatie mee naar huis, om alles nog even rustig na te lezen.

Kom naar Ontmoet & Groet en stel jouw vraag!

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven