Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Hoe ziet mijn dag eruit?

Ik start tussen 08.30 en 09.00 uur met een kop koffie en het screenen van de laatste emails. Urgente zaken zet ik vervolgens direct in gang. Rond 9 uur ontvang ik vaak een nieuwe potentiële opdrachtgever, waarmee ik samen ga bekijken wat de mogelijkheden zijn op hun kavel. Ik loop met ze door onze showroom, zodat ze een beeld krijgen van de uitgebreide mogelijkheden en ik sluit af met een overzicht van de wensen.

Einde ochtend

Meestal duurt zo’n afspraak anderhalf tot twee uur. Dus aan het einde van de ochtend begin ik met het verwerken van de offertes, nu alles nog vers in het geheugen staat. Aansluitend wordt de offerte opgemaakt en verzonden door mijn collega’s van de verkoopbinnendienst. Tot de lunch beantwoord ik nog enkele openstaande vragen van opdrachtgevers of collega’s via de telefoon en mail.

Samen bekijken we wat de mogelijkheden op hun kavel zijn….
– Marcel –

Lunch!

De lunchtijd varieert ergens tussen 12.00 – 13.00 uur. Geregeld wordt er ontspannen en/ of ingespannen met meerdere collega’s met een potje tafelvoetbal! Wanneer de maag gevuld is en de verliezers hun nederlaag hebben kunnen accepteren, gaan we weer verder met het werk van de dag.

Laatste uurtjes

Voor mij betekent dat het ontvangen van een andere opdrachtgever. Een opdrachtgever waarmee we al verder in het traject zitten. Samen nemen we de opgemaakte tekening kritisch door en stemmen we de juiste materialen en kleuren goed af met elkaar. Doordat veel materialen beschikbaar zijn in de showroom, spreekt het goed tot de verbeelding en dit maakt het proces zeer efficiënt.

In de aanwezigheid van de opdrachtgever worden de gemaakte keuzes verwerkt in de materiaallijst welke later in het proces door o.a. de afdeling werkvoorbereiding gebruikt gaat worden. Dit dient dus nauwkeurig te gebeuren.

Tot slot

Aan het einde van de dag heb ik vaak nog even de tijd om binnengekomen vragen te beantwoorden, tekeningen te controleren, overzichten meer-minderwerk op te maken en tot slot geïnteresseerde voor het bouwen van een woning te bellen voor een afspraak. En dan zit de werkdag er alweer op! Ik sluit het kantoor af, ga huiswaarts en ben nog net op tijd om mijn dochters een verhaaltje voor te lezen voor het slapen gaan.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven