Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Al veertig jaar bouwen wij met een SelektTeam van ongeveer 250 medewerkers aan de dromen van onze opdrachtgevers. Hierbij kijken we altijd vooruit. Vooruit naar de toekomst. Maar af en toe is het goed om ook eens achterom te kijken en stil te staan bij de resultaten die we hebben bereikt. Een jubileumjaar als dit is daar het uitgelezen moment voor. Daarom zul je dit jaar van ons verschillende infographics tegen komen die je meenemen in de cijfers van SelektHuis.

We trappen deze serie af met een terugblik op 2019. Het afgelopen jaar hebben we weer vele woondromen mogen realiseren. Maar er gebeurt nog veel meer achter de schermen van een bouwbedrijf. Download daarom snel deze superleuke infographic met alle feitjes over 2019!

 

 

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven