Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Traditiegetrouw zijn december en januari de maanden van terugblikken en vooruitkijken. Ook voor ons. Daarom blikken we in dit blog terug op 2020 en nemen alvast een kijkje in wat ons in de toekomst te wachten staat.

40 jaar samen bouwen!

2020 begon voor SelektHuis met een barstensvolle agenda vol jubileumevenementen. Afgelopen april bestonden we namelijk veertig jaar en daarom zouden we groots uitpakken.

In de afgelopen veertig jaar heeft SelektHuis een reis gemaakt van kleine makelaar naar grootste vrijstaande woningbouwer van Nederland. Hierin is er veel veranderd, maar er is ook heel veel gelijk gebleven. Zo zijn wij nog steeds het familiebedrijf dat samen met haar medewerkers elke dag met passie en vakmanschap werkt om de wensen van de klant te verwezenlijken.

Om deze mijlpaal  te vieren, zou vanaf 1 april een jubileumjaar starten vol inspirerende evenementen, leuke acties en een compleet nieuwe productlijn. Tot corona langskwam. Veel plannen werden uitgesteld en uiteindelijk geannuleerd. In afgeslankte vorm hebben we voorzichtig stilgestaan bij het veertigjarig bestaan van SelektHuis. Zo hebben we onze vestigingen een feestelijk tintje gekeken.

Kijk maar mee!

 

Verder bouwen

Maar bovenal zijn we 2020 als gezond bedrijf overeind gebleven. De gezondheid van onze ruim 250 medewerkers heeft voorop gestaan. We zijn daarom heel blij dat we ook in 2021 met z’n allen gezond van start kunnen gaan.

Ook hebben we kunnen blijven bouwen. Bouwen aan onze droomhuizen, maar ook aan onze toekomst. Daarom kijken we vooral vooruit naar 2021! Onze collega’s vertellen wat ons in 2021 te wachten staat…

 

2

 

Maar bovenal hopen we in 2021 weer volop droomhuizen te mogen realiseren!

Gelukkig Nieuwjaar!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven