Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Al veertig jaar bouwen wij met een SelektTeam van ongeveer 250 medewerkers aan de dromen van onze opdrachtgevers. Hierbij kijken we altijd vooruit. Vooruit naar de toekomst. Maar af en toe is het goed om ook eens achterom te kijken en stil te staan bij de resultaten die we hebben bereikt. Een jubileumjaar als dit is daar het uitgelezen moment voor. Daarom zul je dit jaar van ons verschillende infographics tegen komen die je meenemen in de cijfers van SelektHuis.

Morgen bestaat SelektHuis 40 jaar. Daarom kijken we in deze infographic terug op alles wat er onderweg is gebeurd. In deze veertig jaar heeft SelektHuis een reis gemaakt van kleine makelaar naar grootste vrijstaande woningbouwer van Nederland. Hierin is er veel verandert, maar er is ook heel veel gelijk gebleven. Zo zijn wij nog steeds het familiebedrijf dat samen met haar medewerkers elke dag met passie en vakmanschap werkt om de wensen van de klant te verwezenlijken. Die dromen en en wensen zijn de afgelopen veertig sterk verandert en hierin zijn wij met de markt meegegroeid. Ga je mee in deze reis door de tijd?

 

Download hier de infographic

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven