Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Bouwen met SelektHuis

Elk bouwtraject is nieuw en spannend! Voor onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor de tekenkamer. Hoewel er altijd een basismodel als uitgangspunt wordt genomen, tekenen ze nooit een woning 2x. Op basis van de woonwensen van de opdrachtgever ontstaat er altijd een unieke, eigen woning. De favoriet van Gerben is een prachtige Monte Viso, gelegen in een natuurrijke omgeving.

Woonwensen

Een basismodel is eigenlijk niets meer dan een plattegrond, een afmeting, welke aangepast wordt op jouw wensen. Op basis van de woonwensen, bouwvoorschriften en budget, bouwen we een vrijstaande woning helemaal op vanaf de grond. De Monte Viso is een populair basismodel en in afmeting erg ruim. Echt een topper in de laagbouw!

De opdrachtgevers hebben daarnaast nog eens gekozen voor o.a.:

  • Verlenging en verbreding op de basisafmetingen
  • Aanbouw
  • Getimmerde bakgoten
  • Vloerverwarming
  • Serre
  • Gemetselde schoorsteen

Het resultaat

Op dit stukje kavel is een klein stukje paradijs ontstaan voor onze opdrachtgevers. De woning staat als een pronkstuk op het groenrijke land. Er is een eigen oprit en een kleine vijver met dek. Dat is pas ontspannend thuis zijn in je huis!

 

Waarom is dit jouw favoriet Gerben?

Ik vond het bijzonder om onze klant in de ochtend het nieuws te zien presenteren en dan overdag zelf aan iets nieuws voor hen te werken.  Mooie herinnering aan een prachtige woning op een unieke locatie in een uniek stukje Nederland waar ik graag fiets en bovendien nog uitgenodigd ben voor een “pitstop”!

– Gerben –

Het stokje wordt doorgegeven aan….

We hebben Gerben gevraagd aan wie hij het stokje wil doorgeven voor de volgende blog: William, wat is jouw favoriete woning?

Meer inspiratie?

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie en geven je tips die je helpen het bouwproces goed voorbereid in te gaan.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven