Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Bouwen met SelektHuis

Elke bouwtraject is nieuw en spannend! Voor onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor een projectbegeleider die alles op de kavel zelf moet organiseren en aansturen. Hoewel we werken met basismodellen als uitgangspunt, krijgen ook zij elke keer weer een andere tekening onder de neus van een woonwens in vervulling. En het bouwteam heeft de mooie taak om deze te gaan realiseren op de kavel. Heico heeft als favoriet  een woning dat als uitgangspunt basismodel Bernina heeft.

Woonwensen

Een basismodel is eigenlijk niets meer dan een plattegrond, een afmeting, welke aangepast wordt op jouw wensen. Op basis van de woonwensen, bouwvoorschriften en budget, bouwen we een vrijstaande woning helemaal op vanaf de grond. De Bernina is heerlijk praktisch en zowel de begane grond als de verdieping zijn ingedeeld in ruime vertrekken en heeft een standaard aanbouw.

De opdrachtgevers hebben daarnaast nog eens gekozen voor o.a.:

  • Risaliet
  • Sierelementen tussen de kozijnen
  • Getimmerde bakgoten & sierlijsten
  • Constructieve aanpassingen
  • Luxe dakpannen

 

Het resultaat

Een hele ruime karakteristieke woning door de verschillende dakgootlijnen in combinatie met de vooruitstekende gevelpartij. De opdrachtgevers hebben een woning met voldoende ruimte, geheel passend bij de leefstijl.

 

Waarom is dit jouw favoriet Heico?

Het ontwerp en de indeling wijkt af van wat we doorgaans gewend zijn. Gewoon net even anders, zo flexibel zijn we bij SelektHuis. Ook de dubbele inpandige garage met daarboven een immense leefruimte vind ik erg mooi! De vide is een eyecatcher wanneer je binnenkomt en met de vaste trap naar de zolder benut je elke vierkante meter van het huis. Mocht ik zelf ooit kiezen voor nieuwbouw, dan zou ik het ook zo doen. Bij SelektHuis uiteraard!

– Heico –

Het stokje wordt doorgegeven aan….

We hebben Heico gevraagd aan wie hij het stokje wil doorgeven voor de volgende blog en hij heeft ons meerdere suggesties gegeven. In de volgende blog lees je, wie het is geworden!

Meer inspiratie?

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie en geven je tips die je helpen het bouwproces goed voorbereid in te gaan.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven