Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Bouwen met SelektHuis

Wilco heeft de afgelopen keer het ‘Favorieten’ stokje doorgegeven aan Jan Rolleman, projectbegeleider bij SelektHuis. Vol trots vertelt Jan over zijn favoriete woning: een rietgedekte Monte Viso in Herveld. Elk bouwtraject is nieuw en spannend. Voor onze opdrachtgevers, maar ook voor ons. Dat geldt zeker voor deze woning. Jan maakte namelijk onlangs de overstap van de werkvoorbereiding naar de uitvoering. Voor deze woning heeft hij de werkvoorbereiding gedaan en ondertussen alvast mogen snuffelen aan zijn uitvoerdersrol. Daarom riep Jan gelijk dat dit zijn favoriete woning is.

De woning is ook favoriet bij Jan omdat hij helemaal weg is van de sfeer die deze opdrachtgevers aan hun droomhuis gaven. “De bewerkelijke details maakten het voor mij een echte uitdaging. Daarom heb ik de woning tot in de puntjes voorbereid. Onder andere hierdoor verliep de bouw voorspoedig. Voor mij geeft dat de grootste kick. Tijdens het werken aan de woning merkte ik al de fijne samenwerking tussen alle afdelingen SelektHuis.”

Ook de opdrachtgever kijkt positief terug op het traject en het resultaat. Hij beoordeelt ons met een dikke 10 op Bouwnu (een vergelijkingssite voor de bouw). In zijn beoordeling schrijft hij ook over de samenwerking…

“Prachtig huis laten bouwen. Alles ging voorspoedig, goede voorbereiding”

 

Woonwensen

Een basismodel is eigenlijk niets meer dan een plattegrond, een afmeting, welke aangepast wordt naar jouw wensen. Op basis van de woonwensen, bouwvoorschriften en het budget, bouwen we een vrijstaande woning helemaal op vanaf de grond. De Monte Viso is een populair basismodel en in afmeting erg ruim. Echt een topper in de laagbouw!

De opdrachtgever koos voor een Monte Viso die helemaal is aangepast aan zijn woonwensen:

  • Rieten kap
  • Muurplaatverhoging
  • Cape Cod gevelbekleding
  • Gevelsauswerk
  • Gestuct trasraam
  • Luxe kozijnaanpassingen met eiken luiken
  • Veranda met eiken gebinten
  • Drie dakkapellen
  • Schoorsteen aan de buitenzijde met buiten- én binnenhaard

Het resultaat

Kortom: Volgens Jan is het resultaat een prachtige woning, welke tot in de detail is uitgedacht door de adviseur samen met de de toekomstige bewoners en vervolgens tot in de puntjes is uitgevoerd door de werkvoorbereider, uitvoering en de bouwploegen. Een mooi voorbeeld van goede samenwerking!

 

“Uiteindelijk komt dit tot een prachtig eindresultaat: de woondroom van de opdrachtgever die werkelijkheid is geworden. Als dan ook de opdrachtgever zo enthousiast is, is voor mij het project meer dan geslaagd. Dat is gewoon geweldig!”

-Jan-

HET STOKJE WORDT DOORGEGEVEN AAN….

We hebben Jan gevraagd aan wie hij het stokje wil doorgeven voor de volgende blog: dat wil hij aan Johan de Graaf, Projectbegeleider in Rijssen doorgeven. We zijn benieuwd wat de favoriete woning is van Johan!

MEER INSPIRATIE?

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie en geven je tips die je helpen het bouwproces goed voorbereid in te gaan.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven