Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Bouwen met SelektHuis

Elk bouwtraject is nieuw en spannend! Voor onze opdrachtgevers, maar ook voor voor het bouwteam, waar Ploegleider Jan onderdeel van is. Elke keer weer bouwen ze een totaal andere woning! Van een stuk grond tot een opgeleverde woning, ze zijn er elke stap van het bouwproces bij. De favoriet van Jan is dan ook de onlangs opgeleverde woning van de familie Vrielink. Ze hebben gekozen voor een basismodel Trentino, een moderne schuurwoning.

Woonwensen

Een basismodel is eigenlijk niets meer dan een plattegrond, een afmeting, welke aangepast wordt op jouw wensen. Op basis van de woonwensen, bouwvoorschriften en budget, bouwen we een vrijstaande woning helemaal op vanaf de grond. De stoere en moderne Trentino is in de basis al luxe uitgevoerd met o.a.

  • Keramische dakpannen
  • 3 Dakvensters
  • Luxere gevelsteen
  • Frans balkon
  • Grotere afgetimmerde overstekken (kop- en langsgevels)
  • Zinken hemelwaterafvoeren
  • Houten gevelbekleding (Cape Cod) verticaal verwerkt
  • Aluminium lekdorpels onder de kozijnen
  • Hoekraam (inclusief constructieve voorziening)

De familie Vrielink heeft naast al deze extra’s gekozen voor een aangebouwde garage, afgewerkt in Cape Cod conform het hoofdgebouw. Het plaatsen van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp is in eigen beheer gedaan.

Het resultaat

Op een prachtig stukje grond, is er besloten om een moderne schuurwoning te bouwen. Een aanvulling op de omgeving en bijzonder om te zien! Bij een schuurwoning staat een open vloerplan centraal en met een indrukwekkende veranda aan de achterzijde kan het buitengevoel optimaal benut worden.

 

Waarom is dit jouw favoriet Jan?

De woning heeft een mooie indeling, hebben de opdrachtgevers goed bedacht! Ook de Cape Cod afwerking en het Franse Balkon is mooi, met nog de overkapping als prachtige aanvulling op deze schuurwoning!

– Jan –

Het stokje wordt doorgegeven aan….

We hebben Jan gevraagd aan wie hij het stokje wil doorgeven voor de volgende blog: ” Gerben Pieffers, als hoofd tekenkamer ziet hij veel woningen voorbij komen!”.

 

Meer inspiratie?

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie en geven je tips die je helpen het bouwproces goed voorbereid in te gaan.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven