Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Bouwen met SelektHuis

Elke bouwtraject is nieuw en spannend! Voor onze opdrachtgevers, maar ook voor een projectbegeleider. Johan de Graaf van de hoofdvestiging in Rijssen mocht werken aan deze schitterende woning die wij bouwden in Enschede. Hoewel we werken met basismodellen als uitgangspunt, krijgen ook zij elke keer weer een andere tekening onder de neus van een woonwens in vervulling. En het bouwteam heeft de mooie taak om deze te gaan realiseren op de kavel. Johan heeft als favoriet  een woning dat als uitgangspunt basismodel Monte Viso heeft.

Woonwensen

Een basismodel is eigenlijk niets meer dan een plattegrond, een afmeting, welke aangepast wordt naar jouw wensen. Op basis van de woonwensen, bouwvoorschriften en het budget, bouwen we een vrijstaande woning helemaal op vanaf de grond. De Monte Viso is een populair basismodel en in afmeting erg ruim. Echt een topper in de laagbouw!

De opdrachtgevers hebben daarnaast nog eens gekozen voor o.a.:

  • Geïsoleerde garage
  • Keramische platte dakpan
  • Luxe gevelsteen
  • Diverse moderne kozijnaanpassingen inclusief hoekraamconstructie
  • Muurplaatverhoging van 44 cm voor extra ruimte op de verdieping
  • Gemetselde schoorsteen en rookkanaal

het resultaat

Alle aanpassingen samen zorgen voor een moderne uitstraling van de woning. Toch misstaat deze woning niet in de landelijke omgeving. De opdrachtgevers wisten namelijk hun woning goed af te stemmen op de omgeving. Dit is gedaan door warme materialen als Cape Cod en grote glasoppervlaktes die de omgevingskleuren reflecteren. Aan de binnenzijde zorgt het glas ervoor dat het uitzicht op het buitenleven behouden blijft.

waarom is dit jouw favoriet, Johan?

“Deze woning straalt vakmanschap uit! In elk detail zie je de noeste arbeid van de bouwploeg terug. Onze timmerploegen werken elke dag met passie en gedrevenheid. En dat zie je terug in deze woning. Hiermee is deze woning een compliment aan de mannen op de bouw die alle ideeën, ontwerpen en tekeningen van de opdrachtgevers en mensen op kantoor waar maken. Daar ben ik trots op!

Trouwens, de klant ook. Hij vertelde me dat de bouw fantastisch verliep.”

-Johan-

HET STOKJE WORDT DOORGEGEVEN AAN….

We hebben Johan gevraagd aan wie hij het stokje wil doorgeven voor de volgende blog: Martijn, wat is jouw favoriete woning?

MEER INSPIRATIE?

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie en geven je tips die je helpen het bouwproces goed voorbereid in te gaan.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven