Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Bouwen met SelektHuis

Elk bouwtraject is een nieuwe uitdaging! Spannend voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze tekenaars. Onze tekenaars denken met je mee bij het vastleggen van jouw wensen en zij laten een droomhuis echt tot leven komen. De favoriet van Jordy is het basismodel Jungfrau, een T-kapper. Het is een zeer ruime woning waarbij bijvoorbeeld werken en wonen gecombineerd kan worden. Maar die ook ingestoken kan worden als mantelzorgwoning. Dit maakt het een multi-functionele woning die volledig aangepast kan worden naar jouw woonwensen.

Woonwensen

Basismodel Jungfrau is enorm populair. Zeer ruimtelijk en functioneel: Hij is ingedeeld in grote vertrekken en in de basisvorm zéér ruim. De functionele ruimte van de aanbouw is erg geschikt voor bijvoorbeeld een praktijkruimte aan huis. Maar je kunt er ook gewoon een berging, bijkeuken of garage van maken. Deze woning kunnen we zelfs geschikt maken voor dubbele bewoning of voor mantelzorgwoning. Dat laat wel zien, dat de SelektHuis basismodellen zeer flexibel zijn!

Om tot dit resultaat te komen hebben de opdrachtgevers gekozen voor o.a.:

  • Aanbouw
  • Veranda
  • Dakopbouw met frans balkon
  • Extra dakraam
  • 2 Lichtkoepels veranda
  • Lichtstraat veranda
  • Gevelbekleding Cape Cod
  • Hoekraam compleet

 

Het resultaat

Een prachtige ruime woning die volledig ontworpen is naar wens van de klant. De fantastische veranda maakt de woning helemaal af en de opdrachtgevers kunnen hier heerlijk genieten van lange avonden.

 

Waarom is dit jouw favoriet Jordy?

Deze woning laat zien hoe goed een basismodel te verfraaien is. Toen ik het uiteindelijke resultaat zag, werd dit bevestigd!

– Jordy –

Het stokje wordt doorgegeven aan….

We hebben Jordy gevraagd aan wie hij het stokje wil doorgeven voor de volgende blog: dat wil hij aan Patrick Stolwijk, Projectbegeleider in Moordrecht doorgeven. We zijn benieuwd wat de favoriete woning is van Patrick!

Meer inspiratie?

Wil je meer weten over bouwen met SelektHuis, de prijzen van SelektHuis of mogelijkheden bekijken? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Hier staan alle basismodellen in, ook laten we je verschillende opgeleverde woningen zien ter inspiratie en geven je tips die je helpen het bouwproces goed voorbereid in te gaan.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven